Najnovije vesti

HLADNO VREME I JAKA HRANA ZA VREME SLAVA ZATVARAJU KRVNE SUDOVE! Jedna namirnica rešava ovaj problem i smanjuje HOLESTEROL
Foto: Profimedia

čuvajte zdravlje

HLADNO VREME I JAKA HRANA ZA VREME SLAVA ZATVARAJU KRVNE SUDOVE! Jedna namirnica rešava ovaj problem i smanjuje HOLESTEROL

Zdravlje

Sa hladnijim danima, slavskim obrocima i jakom i masnom hranom zatvaraju se krvi sudovi, kanali se sužavaju i potencijalno dovode do trajnih posledica po zdravlje ljudi.

Godine i nepravilna ishrana, posebno u periodu praznika i obilnih trpeza, dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi.

Kao rezultat, dolazi do slabog snadbevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Beli luk otvara krvne sudove

Beli luk je jedan od najboljih prirodnih lekova za čišćenje krvnih sudova, on ih proširuje i pojačava cirkulaciju krvi. Beli luk takođe snižava nivo lošeg holesterola, kao i rizik od moždanog i srčanog udara.

Osim toga, preporučuje se kao najbolji prirodni antibiotik koji možemo koristiti.Osim dodavanja ukusa našoj ishrani, on takođe ima važne hranljive materije neophdne za svaki orgamizam. Takođe, pomaže povećanju nivoa insulina čime se smanjuje nivo šećera u krvi.

Za proširenje krvih sudova i samih arterija, potrebno je skuvati jednu šolju mleka sa tri seckana čena belog luka. Ovaj napitak konzumira se svaki dan pre spavanja, najduže 15 dana nakon čega sledi pauza od sedam dana.

foto: Profimedia

kurir.rs/novostimagazin

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...