Puls srbije

MAGISTAR NARODNE MEDICINE TVRDI: Priroda je BLAGO, bol se može usmeravati,a temperatura nikako ne sme da se skida KURIR TELEVIZIJA

Život -

Nenad Janjetović Janje je energoterapeut, konsultant i magistar narodne medicine na Moskovskom institutu.

Školovalao se za vojno-mašinskog inženjera, ali posle vojne službe koju je napustio 1995 godine posvetio se prirodi i svojim znanjima koja je usavršio u Rusiji gde je postao iscelitelj i magistar narodne medicine. Šta je narodna medicina?

- Kad čovek umre ne boli ga ništa ili kad čoveka operišu i isteraju mu nešto iz dela, pacijenta isto ne boli ništa. Gde je taj duh. U tom duhu i umu je taj bol, temperatura i pritidak. Naš narod kaže, um caruje, to znači u tom umu je sve. Misao nas vodi kroz materijalni svet.

-Kad boli treba usmeravati misli da boli još jače, da to brže prođe, a ako je temperatura, treba je samo ublažavati. To su naši stari znali. Temperatura je naša moć, mi tako dižemo bakterije da bi izbacili viruse iz sebe - kaže doktor narodne medicine.

Nenad Janjetović dolazi sa Kozare i kako kaže on je ostao u prirodi i sa prirodom.

- Naši stari su sve radili sa prirodom i u prirodi i oni su o biljnom i životinjskom svetu govorili blago. Nisu pričali stoka, već blago, jer se to stalno kopiti i raste. Stalno se bogatimo. Ako imate novca, koliko imaš - toliko imaš, a ovo se stalno umnožava - priča Nenad.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track