NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Devojka se porodila u 15. godini na podu sobe! Šokirala se kad je videla kako glava IZLAZI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

ČUDNO

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Devojka se porodila u 15. godini na podu sobe! Šokirala se kad je videla kako glava IZLAZI (VIDEO)

Život -

Aleksis Kvin (19) rodila je svoje prvo dete u 15. godini, a pre samog porođaja nije ni znala da je trudna.

Jedno jutro pre škole, počela je da oseća jaku bol. Odmah je primetila da nešto nije u redu.

Celo leto patila je od strašne žgaravice; simptom za koji je znala da je njena mama iskusila dok je bila trudna, ali kada je napravila test, bio je negativan. Kada je roditeljima rekla da je jako boli, oni su pomislili da glumi kako ne bi otišla u školu.

Aleksis Kvin
foto: Printscreen/Tik Tok

- Pre nego sam krenula u školu otišla sam u WC. U tom trenutku, vrisnula sam pozivajući mamu i govoreći joj kako mislim da ću roditi bebu. Mama je pogledala i šokirala se kada je videla glavicu kako viri, a tata je otrčao po test za trudnoću - objasnila je u TikTok videu koji je postao viralan ranije ove godine.

Aleksis je na kraju rodila sinčića na podu svoje dnevne sobe iako nije ni znala da je bila trudna. Kao novopečena majka prošla je kroz sve što prolaze majke tinejdžerke, a sve to bilo joj je jako novo i izazovno. Uprkos tome nije dopustila da je to spreči u obrazovanju pa se tako sedam nedelja nakon porođaja vratila u školu i položila vrlo bitan ispit s odličnim uspehom.

Kurir.rs/K.Đ/Mirror

Bonus video:

00:14

KO JE OVDE BEBA? Ceca Ražnatović PODETINJILA, otišla sa malim Željkom u igraonicu, ne zna se ko je RADOSNIJI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track