PROVERITE: Ako ste preživeli ovih 7 trenutaka zajedno, nikada nećete raskinuti
Foto: Profimedia

Ljubav za zauvek

PROVERITE: Ako ste preživeli ovih 7 trenutaka zajedno, nikada nećete raskinuti

Žena -

Parovi koji su zajedno imali ove trenutke male su šanse da se razdvoje!

Veza između muškarca i žene postaje jača nakon proživljavanja važnih trenutaka, jer tako otkrivaju zajedničke interese. Proživljavanje važnih trenutaka i otkrivanje zajedničkih interesa će pomoći vama i vašem partneru da shvatite da li ste stvoreni jedno za drugo, a nakon toga vam ništa neće stajati na putu da budete srećni.

Razgovori pre spavanja

Možda toga niste svesni, ali razgovor sa partnerom pre nego što zaspite je neverovatno važan, i, takođe, jedan od najintimnijih trenutaka u vezi. Otvoreni razgovori jačaju emotivnu vezu među ljubavnicima i daje im priliku da razmene utiske, osećanja i emocije koje su iskusili u toku dana.

Osim toga, sitni sati su najbolji za sanjarenje i planiranje zajedničke budućnosti. Ako ne živite zajedno, možete koristiti savremene elektronske uređaje za razgovor.

Upoznavanje partnerove porodice

Jedan od najstrašnijih trenutaka u vezi jeste upoznavanje roditelja partnera. Ovaj postupak pokazuje da je nivo poverenja među ljubavnicima visok i da su namere partnera čiste i iskrene.

Upoznavanje sa porodicom svog partnera će vam otvoriti oči i naterati vas sagledate stvari iz drugog ugla. Tek tada ćete shvatiti koliko vas partner voli.

Rođenje deteta

Ovaj trenutak je mnogo značajniji i intimniji od prethodnog. Rođenje deteta diže odnos na viši nivo, daje ljubavnicima novi smisao života, nova osećanja i emocije, kao i novi nivo odgovornosti. Ljudi ponekad kažu da rođenje deteta može da destabilizuje odnos među partnerima i razbije harmoniju, mada se to može dogoditi jedno onda, kada je ljubav među njima veštačka.

Kada shvatite da je ne raditi ništa zajedno sjajna stvar

Shvatanje ove činjenice nije znak starenja ili depresije. To je znak da partneri provođenje vremena kod kuće pronalaze prijatnim i zanimljivim. Iako je prelepo voditi aktivan život, ispuniti ga raznim bojama i proživljavati trenutke od kojih zastaje dah, zdravo je da povremeno usporite.

Mnogi parovi ne mogu zamisliti život bez cveća, iznenađenja i uzbudljivih trenutaka. Pre ili kasnije, oni postaju razočarani u svoj život, jer on nije uvek med i mleko. Partneri postaju pravi par tek kada shvate da je imati jedno drugo sve što je potrebno za sreću.

Kada zajedno uspete da prevaziđete nepremostive prepreke

Jedan od najvećih izazova je graditi zdravu i uspešnu vezu. Svi parovi prolaze kroz svađe, nesporazume i teške situacije. One su ključne u testiranju jačine odnosa među partnerima.

Parovi koji su prošli mračna vremena zajedno, poštuju i vole jedno drugo mnogo više od onih, koji su svoje probleme rešili raskidom. Ako se vi i vaš partner suočavate sa nepremostivim preprekama, morate učiniti sve što je u vašoj moći da to rešite zajedno. Vaši napori će ojačati vašu vezu, jer problemi spajaju ljude.

Kada shvatite da je jedini koga želite upravo vaš partner

Tokom početka veze, odnos među partnerima često nije dovoljno jak i mnogi od njih se teško odupru nagonu da imaju seks izvan veze. Vremenom, partneri se naviknu jedno na drugo i emotivno i fizički. Ako su zadovoljni seksom, nemaju potrebu da prevare ili žive dvostruki život. Čim shvatite da ste seksualno zadovoljni i vaš partner vam je na prvom mestu, onda ste spremni za mnogo veći korak – brak.

Kada stajete na stranu svog partnera bez obzira na sve

Kada ste oboje spremni da zaista primite metak jedno za drugo i bez razmišljanja birate stranu svog partnera, vaša ljubav je stvarna. Vi i dalje volite svoje najbliže, ali podsvesno shvatate da je on najvažniji deo vašeg života. Jaka i čista ljubav ponekad čini ljude slepima pred licem pravde, poštenja i pristojnosti. Glavna stvar je da ne pređete granice. Ako ste stali na stranu svog partnera čak i onda kada je očigledno da nije u pravu, pružite mu pomoć i objasnite da to što radi nije dobro.

(zenskimagazin.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track