OSIGURAJTE DRAGOCENOSTI: Mini sef za kuću/kancelariju na POPUSTU – SAMO 4.990 dinara!
Foto: Promo

OSIGURAJTE DRAGOCENOSTI: Mini sef za kuću/kancelariju na POPUSTU – SAMO 4.990 dinara!

Žena -

U slučaju da imate određenu svotu novca ili dragocenosti poput nakita koje želite da budu pod ključem, ovaj mali lagani sef je izuzetno praktičan, kako za kuću, tako i za kancelariju. A ono što ga čini još boljim je AKCIJSKA CENA!

Ovaj mali sef je fenomenalan kada je potrebno osigurati novac, nakit, neke druge dragocenosti ili čak važna dokumenta. Lako ga možete pričvrstiti za podlogu koju želite, a šrafovi i tiplovi dolaze u paketu. Sef ima elektronsku sigurnosnu bravu sa kombinacijom, a za otvaranje u slučajevima kada je zaboravljena šifra, ili nekim drugim hitnim slučajevima, dobijate i dva ključa. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SPECIJALNOJ CENI od samo 4.990 dinara!

foto: Promo

Da biste mogli da koristite elektronsku bravu, važno je da u sef budu ubačene baterije (dobijaju se u pakovanju). U slučaju da se tri puta unese pogrešna šifra, brava se blokira i moguće je otvoriti je isključivo ključem.

Spoljne dimenzije sefa su 23cm x 17cm x 17cm.

Iskoristite PROMOCIJU i poručite ovaj mali lagani sef za svoj dom ili kancelariju pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track