DOSTA HRKANJA: Kako da konačno mirno spavate i vi i vaši ukućani bez „testerisanja“ cele noći?
Foto: Promo

DOSTA HRKANJA: Kako da konačno mirno spavate i vi i vaši ukućani bez „testerisanja“ cele noći?

Žena -

Hrkanje često zna da bude krajnje uznemirujuće i da vas sprečava da mirno spavate i odmorite se, bezobzira na to koliko godina neko ko leži pored vas hrče. Okreni na ovu, na onu stranu, ovako ili onako – uvek se čuje taj iritantan zvuk. Ako želite da ga se rešite, pogledajte OVDE kako to možete uraditi.

MAGIČNI PRSTEN PROTIV HRKANJA sa magnetom je ono što može da vas reši muka i obezbedi vam mirnu, tihu noć bez hrkanja. Deluje tako što otvara nosne šupljine, zahvaljujući čemu vazduh prolazi lakše. Kako vreme prolazi, postepeno se prelazi sa disanja kroz usta na disanje kroz nos, pa će grozno hrkanje biti znatno ublaženo ili onemogućeno. Iskoristite prolećnu AKCIJU i cenu od samo 590 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite sebi ili onome ko spava pored vas dok vi ne možete od njegovog hrkanja.

foto: Promo

Prsten protiv hrkanja sa magnetima je namenjen i ženama i muškarcima. Odgovara svim oblicima i veličinama nosa. Izrađen je od silikonskog gela i može dugo da se koristi.

Ne gubite noći i konačno se odmorite – poručite prsten protiv hrkanja sa magnetima pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track