DOMAĆICE SU ISPROBALE: Kako da očistite prozore, a da ne kvasite ruke i sačuvate ih negovanim?
Foto: Promo

DOMAĆICE SU ISPROBALE: Kako da očistite prozore, a da ne kvasite ruke i sačuvate ih negovanim?

Žena -

Svi obožavamo sunce, ali nismo oduševljeni flekavim prozorima kada ih ono obasja u proleće. A niko ne voli da čisti prozore koliko god voleli da oni uvek budu čisti. Ipak, postoji bolje rešnje za čišćenje prozora od gomile bespotrebnih krpa, kofa vode i ruku čiju kožu oštećujete sredstvima kojima čistite – pogledajte OVDE u čemu je trik.

Ne mučite više svoje ruke držeći ih dugo u vodi tokom čišćenja prozora i ne isušujte ih raznoraznim sredstvima kojima čistite staklo. Znamo da vam je nezgodno da to radite sa rukavicama, pa smo vam baš zbog toga obezbedili ČISTAČ STAKLA SA PRSKALICOM! U njemu imate sve što vam je potrebno: rezervoar (koji je istovremeno i drška) u koji sipate vodu ili bilo koju drugu tečnost kojom čistite prozore, prskalicu da je raspršćete taman koliko je potrebno i bez potapanju ruku u vodu, gumu kojom čistite i skidate tečnost. Sada je na snazi prolećna AKCIJA pa ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po fantastičnoj ceni od samo 490 din!

foto: Promo

Ovaj superefikasni i prejednostavan za korišćenje čistač stakla sa prskalicom možete koristiti ne samo za prozore, već i za auto, izloge ili bilo koje druge staklene površine.

Zato iskoristite POPUST i kupite svakom domu uvek potreban čistač stakla sa prskalicom. Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track