Najnovije vesti

OVIM MOKASINAMA NIKO NE MOŽE DA ODOLI: 100 % kožna italijanska obuća!
Foto: Promo

Sjajna ponuda

OVIM MOKASINAMA NIKO NE MOŽE DA ODOLI: 100 % kožna italijanska obuća!

Žena

Lepše vreme je u jeku, a apsolutni hit ove godine jesu mokasine! Osim što su odličnog dizajna, one su sjajan izbor kada su svi stilovi oblačenja u pitanju. Pogodne su za sve generacije, a pravi muškarci znaju da su najbolje one, koje su od 100% prave kože i iz Italije - jer je ova zemlja po pitanju obuće simbol kvaliteta i dobrog dizajna. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima sigurno nećete pogrešiti. Budite oličenje dobrog ukusa!

Model Black Prive se pokazao kao jedan od najudobnijih i najprodavanijih. Trenutni trend su mokasine u dve boje, pa se ovaj model preporučuje svima koji žele da budu stilizovani po poslednjoj modi. Ove kožne mokasine su 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Pomo
foto: Pomo

Model Landucci 802 je za muškarce koji vole klasiku, jer se ove mokasine mogu uklopiti u sve - od neformalnih varijanti, do prilika koje zahtevaju dozu elegancije.

Ovaj model OVDE možete poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Pomo
foto: Pomo

Ottonovessi 1800 je za sve generacije! Nepogrešiv je izbor za sve prilike, i a pertle u drugoj boji daju poseban pečat ovom modelu. OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Pomo

Teget, braon, ili krem mokasine modela Champignon 1005? Teško je odlučiti. One su elegantne, udobne, efektne i pokazale su se kao omiljene velikom broju. Njihova cena je 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Pomo
foto: Pomo
foto: Pomo

Ukoliko volite cipele i 100% prirodni kožni đon, cipelama Champignon 459 Esclusive Dark Blue nećete moći da odolite. Šnale sa strane, daju poseban pečat ovom modelu, a možete ga poručiti OVDE po ceni od 8590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Celokupna ponuda je fenomenalnog dizajna, odličnog kvaliteta, pristupačne cene i originalna.

foto: Promo

Ove i još sjajnih modela, možete pronaći OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...