MOKASINE SU OLIČENJE DOBROG UKUSA: Kožna italijanska obuća za prave muškarce!
Foto: Promo

Sjajna ponuda

MOKASINE SU OLIČENJE DOBROG UKUSA: Kožna italijanska obuća za prave muškarce!

Žena -

Apsolutni hit ove godine jesu mokasine! Osim što su odličnog dizajna, one su sjajan izbor kada su svi stilovi oblačenja u pitanju. Pogodne su za sve generacije, a pravi muškarci znaju da su najbolje one, koje su od 100% prave kože i iz Italije - jer je ova zemlja po pitanju obuće simbol kvaliteta i dobrog dizajna. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima sigurno nećete pogrešiti. Budite oličenje dobrog ukusa!

Model Black Prive se pokazao kao jedan od najudobnijih i najprodavanijih. Trenutni trend su mokasine u ja;im bojama, pa se ovaj model preporučuje svima koji žele da budu stilizovani po poslednjoj modi. Ove kožne mokasine su 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Vittoria Bellini su četiri sjajna modela, koja su dostupna u atraktivnim bojama - zelenoj,žutoj, bordo i teget. Osvežiće svaku vašu odevnu kombinaciju i daće poseban pečat. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 5990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Model Black Prive car je za sve generacije! Nepogrešiv je izbor za sve prilike, a jednostavan kroj ovom modelu daje poseban pečat. Dostupne su u nekoliko boja, OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Model Landucci 802 je za muškarce koji vole klasiku, jer se ove mokasine mogu uklopiti u sve - od neformalnih varijanti, do prilika koje zahtevaju dozu elegancije.

foto: Promo
foto: Pomo

Ovaj model OVDE možete poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Celokupan asortiman obuće možete OVDE pogledati.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track