IZBOR NAKITA JE VAŽAN: Evo kako da uz pomoć pravog aksesoara ulepšate svaku odevnu kombinaciju
Foto: Profimedia

Fantastični predlozi

IZBOR NAKITA JE VAŽAN: Evo kako da uz pomoć pravog aksesoara ulepšate svaku odevnu kombinaciju

Žena -

Aksesoar je važan, jer vam i obične kombinacije može pretvoriti u upečatljive i elegantne. Ukoliko se izabere dobar i efektan sat, narukvica, ili ogrlica, svaki autfit će biti osvežen. Pogledajte sjajne predloge, koji će privući sve poglede okoline, u važnim trenucima za vas.

Ženski ručni satovi su oduvek najbolji aksesoar. Upotpunite svoju kolekciju, neobičnim i vrlo efektnim satovima! Ovi satovi su dostupni u različitim bojama, ukrašeni su prelepim cvetićima u vidu kristala, kao i cirkonima na kajišu. Ove satove možete kupiti OVDE, po ceni od samo 700 dinara, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Nošenje više narukvica na ruci, je apsolutni hit ove sezone, a zamislite koliko je dobra kombinacija kada se na to doda i sat! Ovi satovi su ukrašeni sa puno cirkona po kaiševima, vrlo su elegantni i modernog su dizajna. Dostupni su u različitim varijantama, OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od samo 700 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Želite da vaše ruke izgledaju neodoljivo privlačno i raskošno? Ponesite “All in onenarukvicu! Uz nju vam nijedan komad nakita više neće biti potreban! Ove narukvice su dostupne u nekoliko boja i u nekoliko različitih varijanti, njihova cena je 500 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Dobra i elegantna ogrlica će dati posebnu notu prefinjenosti vašem stajlingu. Ova fenomenalna i vrlo upečatljiva oglrica od Swarovski kritsala i pozlatom, učiniće vas svuda primićenom! Titanik srce ogrlica, je simbol neopisive ljubavi. Njena cena je 2500 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još fenomenalnih stvari za vas, po vrlo pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track