SENZOR ZA VODU: Sprečite da vam vaša mašina ili sudopera naprave poplavu!
Foto: Promo

SENZOR ZA VODU: Sprečite da vam vaša mašina ili sudopera naprave poplavu!

Žena -

Oni koji su sa ovim već imali iskustva znaju koliki problem može biti curenje mašine za veš, mašine za sudove ili curenje sudopere – pogledajte OVDE šta vam može pomoći da sprečite haos.

Na iznenadno curenje nekada ne možete da utičete, ali svakako možete da sprečite širenje vode i totalni haos ako na vreme uvidite neželjenu vodu. A u tome vam može pomoći alarm za poplavu, odnosno senzor koji vas obaveštava da je došlo do curenja vode kada dođe sa njom u kontakt. Samim tim možete da reagujete pre nego što voda ošteti pod i nameštaj. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SNIŽENOJ CENI od 1290 rsd!

foto: Promo

Kako se koristi? Stavite ga na mesto gde mislite da bi mogla da se izlije voda ili gde se to ranije već dešavalo (blizu veš mašine, kupatila, ispod sudopere i sl.). U slučaju da dođe u kontak sa vodom, on će vas obavestiti o tome zvukom jačine 90 decibela.

Ne propustite SNIŽENJE i već danas kupite po super ceni alarm koji će vam pomoći da sprečite poplavu u svojoj kući, stanu ili kancelariji. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja