Najnovije vesti

POZVALA JE BIVŠEG NA VENČANJE, A NJEGOV ODGOVOR JU JE ZAPREPASTIO: Ceo internet bruji o ovome, a da li je više DUHOVITO ili NEUMESNO?
Foto: Profimedia

BOLJE DA GA NIJE ZVALA

POZVALA JE BIVŠEG NA VENČANJE, A NJEGOV ODGOVOR JU JE ZAPREPASTIO: Ceo internet bruji o ovome, a da li je više DUHOVITO ili NEUMESNO?

Žena

Verovali vi ili ne da postoji prijateljstvo nakon veze, složićete se kako taj odnos nikad ne može biti klasično prijateljstvo. Jedna devojka je ispričala šta joj se dogodilo kada je bivšeg dečka pozvala na svoje venčanje.

 

Korisnica Fejsbuka je objavila fotografiju svoje pozivnice na venčanje i njegov odgovor na istu. Dečko se verovatno samo malo našalio, ali šala je ispala prilično neslana.

 

"Bivši mi je upravo odgovorio na pozivnicu na venčanje i pogledajte koju pesmu traži", napisala je buduća mlada.

 

foto: Profimedia

Uglavnom, ona i verenik su odlučili svakom gostu na svadbi da puste pesmu prema izboru, koju je trebalo zapisati pri vraćanju pozivnice na venčanje. Tako je njen bivši u odeljak u kom je trebalo dopuniti rečenicu: "Obećavam da ću plesati ako bude sviralo…" simbolično stavio: "I Loved Her First" (Ja sam je prvi voleo).

 

Žena očito nije ovaj potez bivšeg dečka shvatila ozbiljno, ali njena objava je podstakla pravu raspravu na Fejsbuku, s obzirom na to da ne misle svi kako je pametna ideja uopšte pozvati bivšeg partnera na venčanje s drugim.

 

foto: Profimedia

"Ja sam i dalje dobra s bivšim i, kada bih organizovala veliko venčanje, pozvala bih njega i njegovu devojku, ali isto tako bih shvatila kada bi njegova devojka imala nešto protiv pozivanja mene na njihovo venčanje", napisala je iskreno jedna devojka, a pazite tek sledeću situaciju:

 

"Jedan od mojih bivših bio je venčani kum mom sadašnjem suprugu. Super je tip, ali mi nismo bili jedno za drugo." Pored mnoštva ozbiljnih komentara na ovu temu, našao se jedan koji je pojasnio kako je dotična devojka kasnije istakla da je odabir pesme njenog bivšeg bila puka šala te da između njih nema gorčine. Navodno je pozivnicu pokazala svom vereniku, na šta se on slatko nasmejao.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Net.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...