SCENA SA JAGODINKOM IZ VARLJIVOG LETA SE DECENIJAMA PREPRIČAVA: Glumica kojoj je Štimac dodirivao grudi ovako komentariše svoju EROTSKU ulogu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YT

MESI, MESI

SCENA SA JAGODINKOM IZ VARLJIVOG LETA SE DECENIJAMA PREPRIČAVA: Glumica kojoj je Štimac dodirivao grudi ovako komentariše svoju EROTSKU ulogu! (VIDEO)

Pop kultura -

Dragana Varagić je osamdesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih mladih glumica u Jugoslaviji. Slavu joj je donela epizodna uloga izazovne pekarke Jagodinke Simonović u filmu "Varljivo leto '68". Onda je otišla za Kanadu i jednostavno nestala s raspadom velike zemlje. Nakon toga se posle 2015. godine ponovo vratila u Beograd.

Rečenica koju je izgovorio Bata Stojković: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi" odavno je postala kultna, a ovako je ona to jednom prilikom komentarisala:

"Ne zovu me i ne viču mi više na ulici Jagodinka (smeh). Na tu ulogu danas gledam s osmehom. Dobila sam priliku da biram i njen akcenat i pesme koje će pevušiti. Mlada pekarka mi je draga jer simpatična, nežna i komična."

foto: Marina Lopičić

"Igrala bih je ponovo. Ona je bila nešto komično u mom repertoaru nakon tragedija i likova koja sam igrala u Narodnom pozorištu. Izgledala bi isto da se snima danas jer je drugačije ne bih odigrala", dodala je glumica.

Na konstataciju da su mnogi tada bili zaljubljeni u nju samo se smeška, dok o erotici na filmu nekad i sad smatra da nije dobar sagovornik.

"Nisam stručnjak za erotiku, niti sam pratila sve što se snimalo (smeh). Samo sam igrala tu ulogu", rekla je Varagićeva.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track