UBEDILA JE SVET DA SE SUPER OSEĆA SA SVOJIH 130 KILOGRAMA, A ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA: Plus sajz manekenka objavila ŠOK snimak iz teretane! (VIDEO)

Žena -

Tes Holidej ima gomilu provokativnih fotografija na svom Instagramu, a poznata je po tome da je i pored prekomerne kilaže zadovoljna svojim telom.

Međutim, ona je objavila snimak iz teretane gde ozbiljno vežba, pa su fanovi ljutito komentarisali da ona ipak želi da smrša i pored toga što je ubedila svet da se u svojoj koži oseća fenomenalno.

Mnogima je zasmetalo u vezi sa njenim videom činjenica da Tes stalno naglašava kako je zadovoljna svojim telom onakvim kakvo jeste, a ovim pokazuje kako želi da ga koriguje.

Tes se sedam godina bavi manekenstvom, a pojavila se u italijanskom "Vogu", "Meri Kleru" i "Najlonu", gde je objavila svoje prve nage fotografije. Predstavlja sebe i kao aktivistu, a kroz rad u modnoj industriji trudi se da osnaži žene da zavole svoje telo i da prihvate svoje prirodne obline. Plus-sajz manekenka ima 32 godine i 130 kilograma, a visoka je 168 centimetara.

Kurir.rs, B92 superzena / Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track