DA LI SU OVAKVE NAMIRNICE BEZBEDNE? Ne ostavljajte voće OVAKO u posudama!
Foto: Promo

bezbednost namirnica

DA LI SU OVAKVE NAMIRNICE BEZBEDNE? Ne ostavljajte voće OVAKO u posudama!

Žena -

Tokom ovako toplog vremena bi dodatno trebalo da vodimo računa o hrani, jer je sklona da se na visokoj temperaturi brže kvari. Ono o čemu bi dodatno trebalo da brinemo jeste kako ostavljamo nepojednu hranu koju jedemo kasnije.

Mnogi ne mare kako ostavljaju hranu koju nisu pojeli, naročito voće računajući da ono „ne može da se pokvari“. Međutim, to baš i nije istina: ako ostavite voće na toplom i u otvorenoj posudi, ono će vrlo brzo promeniti boju, ugnjecati se i više neće biti za jelo. A ako ga ostavite u frižider ali takođe u otvorenoj posudi? Time ćete postići da ono dobije miris frižidera, a frižider miris voća i takođe će malo promeniti boju i izgledače vrlo neprivlačno za jelo.

Kako biste sačuvali prvobitni ukus i miris i voća i svih drugih namirnica, neophodno je da budu dobro pokriveni u posudi u kojoj se nalaze. Obični poklopci nekada nisu dovoljni. Potrebni su vam oni koji dobro dihtuju, koji ne dozvoljavaju vazduhu da prodre u njih. Silikonski rastegljivi poklopci su upravo takvi:

foto: Promo
foto: Promo

Gde uopšte mogu da se kupe ovi silikonski poklopci, ima li ih kod nas? Da, naravno: možete da ih poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

U pakovanju se dobija 6 providnih silikonskih poklopaca. Svaki je različite veličine, pa ćete tako imati adekvatan poklopac kako za šerpu, tako i za čašu vode.

Dimenzije:

1. 6.5 cm (rastegljiv do 9 cm)

2. 9.5 cm (rastegljiv do 13 cm)

3. 11.5 cm (rastegljiv do 15 cm)

4. 14.5 cm (rastegljiv do 20 cm)

5. 16.5 cm (rastegljiv do 23 cm)

6. 21 cm (rastegljiv do 28 cm)

Iskoristite priliku i poručite ih po AKCIJSKOJ CENI od 890 rsd online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track