SAVET SUPER MAME: Kako se osloboditi dlaka sa nameštaja ako imate ljubimca?
Foto: Promo

ljubimac

SAVET SUPER MAME: Kako se osloboditi dlaka sa nameštaja ako imate ljubimca?

Žena -

Ovih dana moji gosti misle da imam nekih super moći. Beba, pas i mačka zajedno sede na trosedu, nigde nema dlaka i svađe. Gosti su šokirani, koliko je sve čisto i uredno, gledaju gde je spremačica i krste se.

Ja se samo smeškam, jer rešenje za čistu kuću nije uvek komplikovano. Usisivač mnogo ređe koristim, jer sad imam svoj Fur Wizard za skidanje dlaka sa nameštaja. On je jako mali, tako da ga niko nije primetio, ali radi posao i to mnogo lakše i brže nego usisivač.

Usisivač je mnogo težak, a Fur Wizard je lagan – samo prevučete sa njim preko troseda, kreveta ili majice i sve dlake nestaju u sekundi.

foto: Promo

Uz Fur Wizard dobijate i kutijicu u koju uvučete Fur Wizard i on je ponovo čist i spreman za korišćenje. Nema lepljivih traka, baterija ni komplikovanog uputstva na kineskom. Kada se „rezervoar“ napuni dlakama, otvorite ga, prospete i ponovo je čist.

Kada sam pokazala svoje tajno oružje moji gosti nisu verovali da to radi, dok im nisam pokazala kako se lako koristi. Gde može da se kupi? Danas ovaj fantastični Fur Wizard možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Fur Wizard ne troši struju, a uz veliku četku dobijate i manju verziju koja lako može da stane u torbu.

Poručite već danas svoj fantastični Fur Wizard i to po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track