AKCIJA – DA UVEK IMATE TOPLU VODU: Slavina i bojler u samo jednoj spravici!
Foto: Promo

AKCIJA – DA UVEK IMATE TOPLU VODU: Slavina i bojler u samo jednoj spravici!

Žena -

Topla voda je nešto što nam je neophodno za kuvanje, pranje i kupanje.Šta se desi kad bez nje ostanete, a hitno vam je potrebna?Kako bi bilo super da iz česme ide uvek topla voda i da se bojler nikada ne potroši.Ako niste znali takav aparat već postoji na tržištu a to je slavina i protočni bojler 2 u 1, spreman da vam pojednostavi život i učini ga mnogo kvalitetnijim, zdravijim i finansijski isplativijim.

Ovaj fantastični uređaj proizvodi neograničenu količinu tople vode za samo par sekundi.

Tačnije 1-2l vode u minuti.

Njegovo funkcionisanje je veoma jednostavno, lako se podešava u svakoj kuhinji. Dovoljna je samo jedna utičnica i to je sve.

Ovaj funkcionalni aparat ima mogućnost podešavanja toplote, pomoću ručice koja se pomera napred-nazad,tako da u zavisnosti od toga kakvu vodu želite, možete dobiti hladnu i uvek svežu vodu, (jer se voda u bojleru ne zadržava već uvek teče, pa će uvek biti sveža i spremna za korišćenje) ili toplu čak do 60 stepeni, koliko je maksimalna temperatura zagrejanosti vode. Bojler takođe ima zaštitu pa ne može doći do pregrevanja.

Kad se upali crvena lampica na uređaju-voda je spremna za korišćenje.

Gde može da se kupi ova korisna sprava? Danas ovaj genijalnu slavinu i bojler 2 u 1možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 3.150 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Znate li šta još ovaj aparat čini tako posebnim i inovativnim?

Pre svega to je minimalistički, moderan dizajn sa zaobljenim linijama i kombinacijom metala i plastike, a ono što ga izdvaja od običnog bojlera je njegova ekološka prednost, jer on čuva prirodu, ne troši suvišnu energiju na proizvodnju tople vode, i ne rasipa vodu, već zagreva taman onoliko vode koliko je potrebno za njeno korišćenje.

Danas ovaj genijalnu slavinu i bojler 2 u 1možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 3.150 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Priroda će vam biti zahvalna ali i vaš novčanik.

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track