RUSKA VODITELJKA TVRDI: Keti Peri me pijana spopadala, jedva sam se ODBRANILA!
Foto: EPA NINA PROMMER, Printscreen

Ma, važi

RUSKA VODITELJKA TVRDI: Keti Peri me pijana spopadala, jedva sam se ODBRANILA!

Pop kultura -

Voditeljka jedne ruske televizije Tina Kandelaki ispričala je za tamošnje medije da ju je pevačica Keti Peri spopadala na jednoj privatnoj proslavi.

Prema njenim rečima, pevačica, koja se proslavila pesmom čiji stihovi glase „poljubila sam devojku i dopalo mi se“, navodno je bila pod dejstvom alkohola kada je počela da je juri i dosađuje joj da bi je poljubila.

- Jednom su me pozvali na privatnu proslavu, gde je bila i Kejti. Bila je vidno pod dejstvom alkohola i odabrala je mene kao žrtvu svoje strasti. Uspela sam da se odbranim od nje, zahvaljujući svim treninzima koji su se očigledno isplatili, ali je ona našla novu žrtvu. Opet je na njenoj meti bila ženska osoba koju je ljubakala, grlila i plesala oko nje - navodi Kandelakijeva.

Perijeva se još uvek nije oglasila povodom ovih bizarnih optužbi, a ovo nije prvi put da je neko okrivljuje za uznemiravanje. Maneken iz spota „Teenage Dream“ nedavno je ispričao da mu je, pred gostima na jednoj zabavi, nasilno skinula gaće. Pored ovih ispada, Kejti se poslednjih dana suočava i sa problemima u vezi s autorskim pravima. Po odluci suda u Los Anđelesu, dužna je da plati pola miliona dolara odštete Markusu Greju zato što je ustanovljeno da je njena pesma „Dark Horse“ plagijat.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/I. E./Foto: EPA Nina Prommer, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja