OVAJ ŽIGOLO IMA PUNE RUKE POSLA! Za noć uzme i do 5.000 €, a evo kakve PERVERZIJE žene traže od njega!
Foto: Profimedia

MUŠKA POSLOVNA PRATNJA

OVAJ ŽIGOLO IMA PUNE RUKE POSLA! Za noć uzme i do 5.000 €, a evo kakve PERVERZIJE žene traže od njega!

Žena -

Rajan Džejms iz Sidneja se bavio poslovnom pratnjom i svoj posao radi odlično, a otkrio je i šta se sve žene koje ga plaćaju traže od njega.

U zavisnosti od samih zahteva, njegov cenovnik usluga je 300 evra pa sve do 5.000 evra. Oglašava se preko internet stranice i ima "pune ruke posla".

"To može biti i samo pratnja na zabavi, ali i celi vikend sa doživljajem koji nazivam “50 nijansi sive", pričao je Džejms pre nekoliko godina.

"Nije da one ne žele, to svakako ne, ali žele celu priču, pravi doživljaj, a ne samu mehaniku", objasnio je. Njegova najmlađa klijentkinja imala je 20 godina i želela je da joj prvi bude neko ko će biti nežan i ostaviti dobre uspomene, budući da je puno njenih prijateljica imalo traume zbog bola i neuživanja u tom činu.

foto: Profimedia

Veliki broj žena koje plaćaju njegove usluge su u braku, a dodaje kako mu se najviše žale da su njihovi partneri nedovoljno spontani, prebrzo gotovi i kako premalo pažnje posvećuju oralnom stimulansu.

"Jedna od najčešćih fantazija žena je da se njima dominira, tek manji deo njih voli suprotno. Zbog toga radim lagano vezivanje i ponašam se s njima kao Kristijan Grej - ali bez udaraca, objašnjava Džejms.

Kao najbolju predigru navodi šaputanje toga šta će im raditi kasnije za večerom, uz čašu vina u punom restoranu. Dodiri ispod stola po kolenima, poljupci u vrat i strastveni “napad” u liftu koji se svaki trenutak može otvoriti nešto je što će većinu uzbuditi.

Savetuje muškarcima da se prilagode svojim damama ako ih žele bolje zadovoljiti, jer će im se to višestruko vratiti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track