Najnovije vesti

SRPKINJA (41) PROŽIVLJAVA PAKAO JER NEMA DECU I MUŽA! Svi je osuđuju, a onda se desilo nešto što ju je SLOMILO!
Foto: Profimedia

RAZMISLITE O OVOME

SRPKINJA (41) PROŽIVLJAVA PAKAO JER NEMA DECU I MUŽA! Svi je osuđuju, a onda se desilo nešto što ju je SLOMILO!

Žena

Ivana je iz Srbije i oseća ogroman pritisak okoline da ispuni zahteve koje društvo postavlja za ženu u njenim godinama.

 

"Imam 41 godinu i slobodna sam žena. Mnogo toga sam postigla u životu, a poslednjih 15 godina imam svoj biznis i jako sam srećna zbog toga. Generalno ne patim od egzistencijalne krize identiteta jer se nisam udala i rodila decu, iako okolina vrši pritisak na mene... Verujte mi, jako", počela je Ivana svoju priču za Telegraf.

 

foto: Profimedia

"Međutim, nedavno sam se našla na jednom rođendanu kod prijateljice koju poznajem već 20 godina. Tu je bio i jedan zajednički prijatelj koji mi se oduvek dopadao, ali ništa nije bilo među nama. Došao je na rođendan sa dvoje dece i prvi put me je video nakon mnogo godina i rekao "ćao", seo pored mene i počeo da vrti burmu, te me nakon par minuta ironično upitao - da vidimo koji je tvoj status, nakon čega je počeo grohotom da se smeje.

 

"Nisam znala da te interesuje moj status pošto si oženjen", odgovorila sam mu samouvereno.

 

Prvi put u životu sam se osetila ismejanom što nisam udata i nemam decu. Njegov smeh je imao onaj ironičan podsmeh "pa, naravno da si ostala sama".

 

Nikada mi se tako nešto nije desilo i osećala sam se obeleženo pogledima od strane svih prisutnih.

 

Možda preterujem, ali da ste bili tamo i videli kako je to izgledalo, sigurna sam da biste se složili sa mnom.

 

Ne razumem zašto su slobodne žene meta podsmeha jer se nisu udale i to čak od bliske okoline. Moja prijateljica se pravila da nije čula, a njen muž je brže bolje načuljio uši.

 

Osetila sam se da cela prostorija gleda u mene, a pošto sam bila u tuđoj kući nisam mogla da odgovorim onako kako sam želela.

 

Njega više ne želim da vidim, pa svakako sledi neprijatno obaveštenje da me više ne spaja s njim i ne zove ga u potencijalne zajedničke izlaske.

 

Ono što mene jasno jeste zašto sam dozvolila da me ova situacija povredi i da li je možda problem u meni?", pita se Ivana u svojoj ispovesti za "Telegraf".

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...