SLUČAJNO SAM SAZNALA ZA ODVRATNU NAVIKU BUDUĆE SVEKRVE! Ušla je za mnom u WC, a zbog njenog pitanja bilo mi je MUKA!
Foto: Profimedia

FUJ!

SLUČAJNO SAM SAZNALA ZA ODVRATNU NAVIKU BUDUĆE SVEKRVE! Ušla je za mnom u WC, a zbog njenog pitanja bilo mi je MUKA!

Žena -

Jedna žena je doživela neprijatno iznenađenje kada je nakon pranja ruku upotrebila peškir koji uopšte nije bio namenjen za nju, ali ni za ruke. Njena priča je počelo kod dečka, kada je otišla u WC.

Neprijatan razgovor u kupatilu

Kada je obavila ono što je imala, oprala je ruke i osušila ih peškirom, koji je, kako je kasnije saznala, njena potencijalna svekrva koristila za svoje “privatne dijelove”. Njena ispovest je šokirala mnoge koji su pročitali ono što je napisala, koji ne mogu da shvate da neko na vidljivom mestu drži poseban peškir za vaginu.

foto: Profimedia

“Prespavala sam kod dečka za vikend dok su njegovi bili na putu. Kada su se vratili dan posle, susrela sam se s njegovom majkom u kupatilu. Ona je nervozno pitala da li je neko slučajno koristio plavi peškir i ja sam rekla da jesam. Ona mi je tada bez pardona rekla da tim peškirom briše svoje intimne delove”, započela je devojka svoju traumatičnu priču.

“Izvinila sam se i rekla da to nisam mogla da znam. Sve je u redu, ali ja se osećam jako osramoćeno sada. Malo mi se gadi, a mislim da isto i ona oseća”, dodala je i priznala da će ubuduće biti opreznija kada bude koristila tuđe kupatilo.

Njena priča je naišla na čitav niz reakcija, a ljudi su uglavnom užasnuti ili zbunjeni. “Ja imam vaginu već 50 godina i nikad nisam čula da ijedna žena poseduje peškir isključivo za nju”, komentarisala je jedna žena, a druge se pitaju zašto gospođa uopšte drži takav peškir u kupatilu koju svi koriste.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track