Najnovije vesti

SUPER TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: Peglajte odeću direktno na vešalici i uštedite vreme!
Foto: Promo

SUPER TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: Peglajte odeću direktno na vešalici i uštedite vreme!

Žena

Neka se javi neko ko voli da pegla! Nema vas? Totalno razumljivo! No ipak, za većinu prilika morate imati ispeglanu odeću, a plaćati nekoga ko će to obaviti umesto vas bi puno koštalo. Dakle, definitivno ovaj posao ostaje na vama. Ali postoji neuporedivo lakši način od standardne pegle. Pogledajte OVDE o čemu se radi.

Vreme je da upoznate novo čudo tehnologije – pegla za uspravno peglanje koja pegla za 10x kraće vreme. Svi ti komplikovani materijali sada više nisu problem, jer vi imate peglu na paru koja sve radi sama, i to bez ikakve podloge i daske. Ona omogućuje da odeću ispeglate dok stoji na vešalici, da osvežite one komade koji su oprani ali su dugo stajali u ormanu. Njome se neuporedivo brže pegla, što je naročito značajno kada negde žurite.

Otarasite se mukotrpnog peglanja. Iskoristite ovaj specijalni popust po ceni od 3.890 rsd i jednim klikom poručite OVDE ili pozovite 011/6 888 999.

foto: Promo

Zavese se peglaju jednom rukom, dok stoje na svom mestu, a košulje dok stoje na ofingeru.

Pegla na paru je lagana a moćna spravica koja će ženama vratiti osmeh na lice. Njome povremeno možete osvežiti zavese u domu ili kancelariji a da ih prethodno ne skidate. Takođe, njome možete lakše ispeglati posteljinu koja je velika i sa kojom ste se do sada mučili i to direktno na krevetu.

Ne gubite više svoje dragoceno vreme. Iskoristite ovaj specijalni popust i poručite svoju peglu za uspravno peglanje OVDE ili pozovite na 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...