LJUBAVNE DRAME 2019! Ovo su pravi razlozi ZAŠTO su ovim glumcima veze PUKLE!?
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

NEKI SU BILI I NA KORAK DO OLTARA

LJUBAVNE DRAME 2019! Ovo su pravi razlozi ZAŠTO su ovim glumcima veze PUKLE!?

Pop kultura -

Pojedinim srpskim glumcima pored velikog poslovnog uspeha 2019. donela je i ljubavni brodolom, iako se malo ko nadao da će njihove veze propasti.

Aleksandar Radojičić na proleće je raskinuo trogodišnju vezu sa manekenkom Cecom Živojinović. Razlog za to su, kako se navodi, bila česta putovanja i daljina s obzirom na to da manekenka sve više vremena provodi u Americi zbog poslovnih obaveza, a Aleksandar sve manje može da putuje zbog glumačkih angažmana u našoj zemlji i u regionu.

"Aleksandar i Ceca su zaista bili zaljubljeni do ušiju, ali daljina je učinila svoje. Shvatili su da im u poslednje vreme ne ide i dogovorili su se da prekinu ljubavnu vezu. To se desilo pre mesec i po dana, ali još nisu rekli svim prijateljima", rekao je u maju ove godine izbor blizak nekadašnjem paru.

Nedavno, pojavila se vest kako je Aleksandar uplovio u novu romansu, sa manekenkom Dunjom Radičević.

foto: Ana Paunković

U avgustu odjeknula je vest da su Miodrag Dragičević i njegova dugogodišnja izabranica, glumica Iva Ilinčić, takođe stavili tačku na ljubav.

Oko toga se podigla velika prašina - budući da je Miodrag ubrzo javnosti predstavio novu devojku Leu Savin, ćerku čuvenog reditelja Egona Savina, i to tako što je na društvenim mrežama počeo da deli njihove zajedničke fotografije na kojima razmenjuju nežnosti.

"Nakon skoro tri i po godine zabavljanja Iva i ja smo odlučili da se raziđemo", rekao je glumac tada za Stori: "Bili smo previše mladi za vezivanje. Sada imam novu devojku, ona se ne bavi javnim poslom."

U septembru je i Vuk Kostić okončao ljubavnu vezu sa izabranicom Aleksandrom Popović. Dugo se pričalo da će je Vuk odvesti pred oltar, ali on za to, prema informacijama koje su dospele u javnost, ipak nije bio spreman.

"Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju", rekao je tada glumčev blizak prijatelj i dodao:

"Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu."

Poslednjih nedelja javnost bruji o novoj vezi Vuka Kostića sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

foto: Sonja Spasić

Iako su važili za skladan par, i Miloš Biković i Barbara Tatalović raskinuli su vezu. Vest da više nisu u ljubavi isplivala je u javnost sredinom novembra.

"Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem", otkrio je Staru Milošev prijatelj.

foto: Printscreen/Instagram

I na samom kraju godine, početkom decembra, još jedan glumac se rastao od devojke. Petar Strugar raskinuo je sa dizajnerkom enterijera i nameštaja Tamarom Gavrilović.

Ljubav između njih je planula u konjičkom klubu u kojem su oboje trenirali. Tu su se zavoleli, a Tamara se Petru svidela čim ju je prvi put video.

"Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih", rekao je izvor koji je upućen u celu priču.

Trenutno se šuška kako je Petar uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track