PRIDRUŽIO SE I HJU DŽEKMAN! Sa svih strana stiže podrška za zlostavljanog dečaka: U meni IMAŠ PRIJATELJA! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Twitter, Printskrin Facebook

CEO SVET NA NOGAMA

PRIDRUŽIO SE I HJU DŽEKMAN! Sa svih strana stiže podrška za zlostavljanog dečaka: U meni IMAŠ PRIJATELJA! (VIDEO)

Žena -

Kvejdan Bejls rođen je sa retkim genetskim poremećajem, zbog čega je patuljastog rasta.

Sa svega devet godina, ridao je majci Jaraki "da mu da nož, jer želi da probode svoje srce", pošto ga zlostavljaju i ismevaju u školi. Skrhana majka objavila je potresni snimak želeći da pokaže sveta šta vršnjačko nasilje radi jednom detetu, uopšte se ne nadajući kolike će reakcije izazvati, pa čak i brojnih poznatih ličnosti, među kojima se našao i glumac Hju Džekman.

Osim reči podrške, za ovog dečaka iz Australije sa svih strana sveta pristiže i novčana pomoć.

"Kvejdane, u meni imaš prijatelja! Mnogo jači nego što misliš da si. Molim vas, budite dobri jedni prema drugima... Zlostavljanje nije u redu", poručio je Džekman.

Komičar Bred Vilijams, koji je takođe patuljastog rasta, pokrenuo je jednu kampanju u kojoj je dosad prikupljeno 216.000 dolara, a taj novac će, između ostalog, biti utrošen i kako bi Kvejdan i njegova majka posetili Diznilend.

"Ovo nije samo za Kvejdana, već za svu decu koja su doživela zlostavljanje u životu i kojima su rekli da nisu dovoljno dobra. Pokažimo Kvejdanu i ostalima da na ovome svetu ima dosta dobrog i da su jednako vredni', poručio je on.

Mališan je dobio podršku i od Nacionalne ragbi lige.

"Želimo ti najbolje, brate. Znamo da je ovo teško vreme za tebe, ali momci su tu, čuvamo ti leđa. Tu smo za tebe, prijatelju", poručili su mu oni.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Twitter, printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja