SVAKI 5. MUŠKARAC U SRBIJI IMA PROBLEM SA POTENCIJOM: Ovaj 100 odsto prirodni preparat rešava sve tegobe!
Foto: Profimedia

SVAKI 5. MUŠKARAC U SRBIJI IMA PROBLEM SA POTENCIJOM: Ovaj 100 odsto prirodni preparat rešava sve tegobe!

Žena -

Svaki peti muškarac u Srbiji ima problem sa seksualnim funkcionisanjem, pokazale su statistike. Među njima su sve više muškarci mlađi od 40 godina.

Ove poražavajuće brojke uzrokovane su modernim načinom života, koji je prepun stresa i neizvesnosti. Visoki zahtevi kao što su posao, obaveze i neizvesna materijalna situacija najčešće su izvor stresa kod muškaraca. Pod velikim stresom muškarci postaju preopterećeni, odsutni i dekoncentrisani pa su i njihove performanse u krevetu takve: nemaju želju, erekcija je slaba i kratko traje. Ovo stanje naziva se psihološkom impotencijom, a prisutna je i kod mlađih muškaraca koji su inače u potpunosti zdravi.

Glavni simptomi psihološke impotencije su prisutnost erekcije sve dok ne dođe do seksa, koja onda naglo splašnjava ili se jednostavno gubi bez obzira na to koliko je partnerka privlačna. Kada se jednom dogodi neuspeh u krevetu, to može da dovede do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu, te vodi daljim neuspesima.

Osim ličnog nezadovoljstva i straha, slaba potencija može da utiče i na partnerku. Nezadovoljavajuća potencija nateraće vašu partnerku da se pita o tome da li je do nje, da li je prestala da vam bude privlačna, te da li je i dalje voljena. Te misli nekada čak znaju da odvedu i do zaključka da joj niste verni, te da joj je to razlog slabe potencije.

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas.

Med za potenciju je 100% prirodan i potpuno bezbedan, te neće izazvati nikakve probleme prilikom konzumacije, niti nakon iste.

foto: Promo

* Odobreno od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Ovaj med se dobija kombinacijom nekoliko različitih biljaka i ekstrakata, kao što su: Epidemium, Maca, Tribulus Terrestris, Cola Vera, Ginkgo Biloba, Lesser Galangal, Mulberry molasses, pčelin polen, matični mleč, ženšen, đumbir, kopriva, vanila, zob, cvatni med i cimet.

Mogu ga koristiti i muškarci i žene stariji od 18 godina, bez obzira na zdravstveno stanje. Bilo da patite od reume, srčanog udara ili alergije, med je 100% siguran, te vam neće proizvesti kontraindikacije ni u kombinaciji sa drugim lekovima.

Cena najmanjeg pakovanja iznosi 1.250rsd, a celokupnu ponudu možete pogledati klikom OVDE. Željeno pakovanje možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, od 9 do 17h.

*Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track