HODNIK U „RASULU“: Evo gde da smestite obuću, a da ne kupujete veliki, glomazni i skupi cipelarnik!
Foto: Hangar

HODNIK U „RASULU“: Evo gde da smestite obuću, a da ne kupujete veliki, glomazni i skupi cipelarnik!

Žena -

Da li je i vaš hodnik prepun cipela koje pri ulasku i izlasku iz kuće preskačete, saplićete se o njih, a kad dolaze gosti krijete ih privremeno pod krevetom jer nemate dovoljno mesta u postojećem ciplearniku? Da, istina je, običan cipelarnik jeste skup i zauzeo bi vam pola hodnika. No, i za to postoji praktično rešenje – pogledajte OVDE!

Ona se pokazala kao neuporedivo jeftinije, a praktičnije rešenje – lagana prenosiva polica za obuću! Osim što je bar 10X povoljnije od običnog cipelarnika, ona zauzima mnogo manje mesta i po potrebi može da se prenese iz prostorije u prostoriju. Takođe, lako se montira i pritom vam za to nije potrebna ničija pomoć.

Delovi sa strane su od crne plastike, a šipke na koje se ređa obuća su metalne. U nju može da se smesti različita obuća: patike, cipele, papuče, čizme, a jednostavnim dizajnom se lako prilagođava gotovo svakom enterijeru.

***Gde se kupuje? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.490 rsd.***

*količine su ograničene*

foto: Hangar

Dimenzije su joj 94cm x 50cm x 15cm, a u nju staje do maksimalno 30 pari obuće različitog tipa: cipele, patike, papuče, čizme...

A da biste kupili ovu policu po najboljoj ceni do sada od 1.490 rsd, sve što je potrebno jeste da posetite OVU stranicu i na njoj poručite online ili, ako vam je lakše, pozovete na broj 011/6 888 999 i poručite na taj način.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track