KANJE JE ISPRAO MOZAK CELOJ PORODICI, A NAJVIŠE KIM! Progovorila bivša drugarica Kardašijanke, otkrila ŠOK detalje!
Foto: Profimedia

oplela

KANJE JE ISPRAO MOZAK CELOJ PORODICI, A NAJVIŠE KIM! Progovorila bivša drugarica Kardašijanke, otkrila ŠOK detalje!

Pop kultura -

Bivša najbolja drugarica Kim Kardašijan, Larsa Pipin otrkila je detalje iz njihovog odnosa.

Naime, ona kaže da nije uradila ništa da bi došlo do svađe između nje i Kim, te da je Kanje okrenu njenu bivšu drugaricu protiv nje kada je blokirala njegov broj kako je više ne bi zvao svako jutro.

“Kanje je doslovno isprao mozak celoj porodici. Ne znam ni sama što. Toliko priča o tome da sam ja ovakva i onakva, mislim da jednostavno nije verovao nikome ko je bio pored Kim”, uverena je Larsa i dodala:

“Slušala sam ga. Govorila sam mu da ga volim, da je najbolji, da će se stvari popraviti. Ja sam bila osoba koju je zvao kad nije bio sretan zbog X, Y, Z. I šta se dogodilo? Možda se sve dogodilo jer sam ga blokirala, više nisam mogla razgovarati s njim. Nisam mogla, iscrpeo me je. Blokirala sam ga. Očito, to ga je uzrujalo. Tad je krenulo da sam ovakva i onakva. Svi su krenuli za njim. Ako se tako lako povodite, onda mi se je*e za vas”, rekla je ona.

"Dakle, ako Kanje oseća da je njemu i Kim bolje bez mene, onda neka budu i bez mene. U redu sam s tim. Izgledam li kao da patim? Izgledam li kao da me boli? U redu, preživeću. Da li je bilo povređeno? Da. Ali imam li ljubavi sa mnogih drugih mesta? Da. I ovo će proći. "

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Cosmopolitan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track