PRIPREMITE SE ZA MAGIČNI 17. DECEMBAR!  Nataša otkrila kako joj se 5 želja ispunilo baš NA OVAJ DAN! PROBAJTE I VI
Foto: Profimedia

ISPOVEST

PRIPREMITE SE ZA MAGIČNI 17. DECEMBAR! Nataša otkrila kako joj se 5 želja ispunilo baš NA OVAJ DAN! PROBAJTE I VI

Žena -

Francuskinja Nataša Fornije (35) iz Nanta danas je srećno udata majka dvoje dece koja je iz nekog kosmičkog razloga životno povezana sa 17. decembrom u godini.

Kaže da više ne veruje u slučajnosti, bar ne otkako je ovaj dan u godini njoj doneo - sve.

"Rođena sam u decembru kada je padao jak sneg. Zato ga mnogo i volim. Prvi put sam i počela da pričam narednog decembra. Prvi put sam se zaljubila u decembru, a i verila sam se u tom mesecu. I ništa od toga nisam primećivala dok nisam složila kockice sudbine u glavi. Prvu želju ispunila sam sebi 17. decembra kada sam završila fakultet. Noć pre toga pomolila sam se i pomislila da sam zaslužila da me pogleda malo i sreća sa poslednjim ispitom jer sam ga dva puta padala a uvek sam manijakalno učila. Drugi put 17. decembar mi je bio srećan kada sam naučila da vozim i kada sam tog dana umalo stradala za volanom. Naleteo je vozač iz suprotne trake pravo u mene. Nisam toliko instinktivno skrenula na travu, koliko me je nešto povuklo u stranu i spasilo mi život", kaže ova Francuskinja.

nebo, energija, magija, misterija
foto: Profimedia

Treći 17. decembar dogodio se pre 5 godina. Mesec i po dana pre toga vodila je nekoliko puta ljubav sa današnjim mužem i silno su želeli da dobiju dete.

"Tog 17. decembra otišli smo kod ginekologa. Pomislila sam da nema šanse da smo imali toliko sreće da zatrudnim, kad ono – drugo stanje. Pogledala sam datum i setila se prethodnog 17. decembra. Slučajnost da baš tog dana saznam za ostvarenje najvećeg sna u životu? Nema šanse", napisala je Nataša na Fejsbuku.

Četvrti put 17. decembar doneo joj je sreću 2017. godine kada je otišla na razgovor za posao koji je dugo čekala.

nebo, energija, magija, misterija
foto: Profimedia

"Tada sam se prvi put zaposlila baš u struci. Sekretarica budućeg šefa pitala me je preko telefona tri dana ranije hoću li na razgovor 16. ili 17. decembra. Samo sam se nasmejala i rekla ‘ovaj drugi dan’. I gle čuda – dobila sam posao koji i danas radim. Konačno, peti put mi je čudesni datum doneo sreću kada sam vodila bolesnu majku na pregled. Ozbiljno se razbolela, sve je izgledalo kao da će imati onu najgoru bolest. Međutim, duboko u sebi imala sam osećaj da će 17. decembar 2019. godine biti dan kada će saznati da je sve bezazleno. Tako je i bilo. Živa je i zdrava i danas", otkrila je Nataša i poslala poruku svima:

"Probajte i vi sa ovim datumom. Možda to neće biti 17. decembar. Zagledajte se u neke datume u vašem životu ako ih pamtite. Ako ste negde primetili podudarnosti, to ne može biti slučajnost, verujte mi".

Na kraju je otkrila i da za ovaj 17. decembar nije ništa poželela niti će izazivati sudbinu.

"Ružna je godina. Samo da svi ostanemo živi i zdravi", istakla je na kraju.

nebo, energija, magija, misterija
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track