PAPARACO! DOMAĆICA ZA PRIMER! Ceca spremila sve za čišćenje kuće! Na pijaci kupila dršku za džoger
Foto: Marko Poplašen

PAPARACO! DOMAĆICA ZA PRIMER! Ceca spremila sve za čišćenje kuće! Na pijaci kupila dršku za džoger

Pop kultura -

Svetlana Ceca Bojković ne boji se korone, o čemu je nedavno i javno pričala, ali uprkos tome poštuje sve mere u borbi protiv virusa i nosi masku u zatvorenom prostoru.

foto: Kurir

Naš paparaco uslikao je glumicu proteklog vikenda na Palilulskoj pijaci, u blizini mesta gde živi, dok je kupovala kućne potrepštine. Kako je ovih dana bilo vrlo hladno, Ceca se toplo obukla, a jakna s krznom ju je štitila od vetra. Po svemu sudeći, glumica je rešila da se baci na generalno spremanje stana, pa je najpre kupila dršku za džoger na jednoj tezgi. Potom je otišla do dela gde se prodaju sirevi, kajmak, domaća rezanca i jaja, a tamo je provela i najviše vremena.

foto: Kurir

Kako je u pitanju zatvorena pijaca, Bojkovićeva je na lice stavila masku, srdačno je pozdravila prodavca, malo se ispričala s njim, pa smo zaključili da kod njega redovno kupuje mlečne proizvode.

foto: Kurir

Kad je pazarila ono što joj treba, izašla je iz objekta, a na samom izlazu je skinula masku, koja joj očigledno smeta. Nakon toga, glumica se uputila ka jednom marketu gde je nastavila kupovinu.

foto: Kurir

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Marko Poplašen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track