Najnovije vesti

PARADAJZ ČORBA SA PAVLAKOM, GOTOVA ZA 10 MINUTA: Idealna za hladne dane!
Foto: Profimedia

recept

PARADAJZ ČORBA SA PAVLAKOM, GOTOVA ZA 10 MINUTA: Idealna za hladne dane!

Žena

Šta spremiti od čorbice za ručak? Žuri vam se, a hteli bi da to bude neštu ukusno. Paradajz orba je savršen predlog.

Potrebno:

200 ml kuvanog paradajza 1,5 l vode domaći rezanci peršunov list celerov list zelena paprika 50 ml maslinovog ulja malo soli

Priprema: U šerpu sa vodom dodajte ulje i sipajte kuvani paradajz. Dodajte celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju možete malo da izbockate nožem ili izvadite seme. Ostavite da kuva 6-7 minuta, izvadite viljuškom celer pa ubacite rezance. Posolite i dodajte sitno seckan peršunov list. Poklopite i isključite šporet. Čorbica je gotova. Po želji u tanjir dodajte kašičicu kisele pavlake.

minestrone, čorba
foto: Shutterstock

Kurir.rs/bakinakuhinja/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...