VEČERA GOTOVA ZA SAMO POLA SATA! Viršle u testu sa povrćem, prste da POLIŽEŠ!
Foto: Printscreen/Gurman Tv

recept

VEČERA GOTOVA ZA SAMO POLA SATA! Viršle u testu sa povrćem, prste da POLIŽEŠ!

Žena -

Na vašem stolu ukusna večera za svega pola sata i priprema koja vam ne oduzima mnogo vremena

Sastojci:

4 jajetaso, biber ½ čaše ulja 1 čaša mleka 2 čaše brašna 15 g praška za pecivo 1 crni luk 1 paradajz 5 viršli 10 tamnih maslina 3 kisela krastavca 10 g peršuna 150 g kačkavalja 50 g parmezana 1 kašičica origana

Priprema:

Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte ulje i mleko, pa nastavite da mutite. Dodajte brašno i prašak za pecivo, pa umutite testo. Tu stavite seckane krastavčiće, masline, peršun, kačkavalj i paradajz. Luk iseckajte na sitno i propržite, pa dodajte u smesu zajedno sa origanom. Promešajte da se sve sjedini.

Sipajte u tepsiju koju ste obložili pek papirom i rasporedite. U smesu utisnite viršle i pospite sa parmezanom. Pecite na 180°C nekih 25 minuta.

pita
foto: Printscreen/Gurman Tv

Kurir.rs/gurmantv/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track