Najnovije vesti

LAGALA MAJKU DA STUDIRA NA PRESTIŽNOM FAKULTETU: Jadna žena prodavala cveće da bi joj slala pare, ali je pukla velika BRUKA
Foto: Printscreen/Youtube

strašno

LAGALA MAJKU DA STUDIRA NA PRESTIŽNOM FAKULTETU: Jadna žena prodavala cveće da bi joj slala pare, ali je pukla velika BRUKA

Žena

Nedavno je većina svetskih medija prenela neverovatnu, ali i tužnu priču o mladoj Turkinji koja je užasnim lažima manipulisala svoju siromašnu majku da joj šalje novac.

Naime, 25-godišnja Merve Bozkurt je doslovce izmislila paralelnu realnost - servirajući majci priču da studira medicinu na prestižnom univerzitetu Oksford u Velikoj Britaniji, a zapravo je čitavo vreme radila kao agent za nekretnine u Istanbulu.

Merve je majci čak slala i fotografije u medicinskoj uniformi i sa maskom na licu, a ova obmana je trajala godinama. Njena majka Gulseran (57) je za to vreme, uverena da je ćerki neophodna finansijska pomoć, prodavala cveće ispred groblja u Antiohiji kako bi zaradila više novca i poslala joj ga.

Ova pažljivo smišljena prevara možda nikada ne bi isplivala na svetlost dana, da Gulseran svojom požrtvovanošću nije privukla pažnju lokalnih medija koji su poželeli da urade intervju sa njom kada se pročulo da prodaje cveće kako bi ćerki platila školovanje na prestižnom univerzitetu.

No, Merve je čak i tada nastavila sa svojom varkom - pozirala je sa majkom, izjavila da će postati neurohirurg i da će uraditi sve da se oduži majci.

"Novcem koji zaradim prodajući cveće podmirujem troškove školovanja svoje dece. Ako je osoba dobrog zdravlja, rad je najbolje što može da uradi. Lepo mi je kad novac koji zaradim potrošim na svoju decu. Želim da svaka žena radi i stane na svoje noge.", rekla je tada Gulseran Bozkurt, još uvek nesvesna ćerkinih laži.

Ono na šta Merve nije računala jeste da će cela priča dobiti ogroman odjek, a kada se to desilo nije dugo trebalo da se razotkrije tužna istina. U komentarima ljudi su tvrdili da Merve zapravo radi i živi u Istanbulu, što je novinare navelo da provere sve to.

Ispostavilo se da "studentkinja pete godine Oskforda" zapravo nije ni upisana tamo i da radi sa nekretninama i to u Istambulu. Merve je na kraju morala da prizna istinu.

"Osećam se jako loše jer sam uzrujala majku. Izmislila sam priču. Sve sam uverila u tu priču, uključujući i sebe.", napisala je nakon čitavog skandala.

(Kurir.rs/A.M/Odditycentral)

BONUS VIDEO:

MILAN BORJAN NE PROPUŠTA DA OBRADUJE SVOJU ŽENU ZA PRAZNIKE (KURIR TELEVIZIJA)
01:39

MILAN BORJAN NE PROPUŠTA DA OBRADUJE SVOJU ŽENU ZA PRAZNIKE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...