DOBILA JE RAK DOJKE SA 18 GODINA I DOŠLA NA DOGOVOR ZA OPERACIJU: Devojka otkrila šta ju je doktor savetovao i UZNEMIRILA sve!
Foto: Printscreen/Instagram

STRAŠNO

DOBILA JE RAK DOJKE SA 18 GODINA I DOŠLA NA DOGOVOR ZA OPERACIJU: Devojka otkrila šta ju je doktor savetovao i UZNEMIRILA sve!

Žena -

Pakston (18) saznala je da ima rak dojke, ali ju je duboko potresao i komentar doktora koji su mnogi osudili.

Korisnici društvenih mreža izrazili su bes nakon što su čuli priču o muškom doktoru koji je svojoj pacijentkinji rekao da preispita operaciju uklanjanja tumora dojke jer se "njenom budućem suprugu to ne bi svidelo".

Korisnica nije ulazila u detalje o tumoru, ali je naznačila da se odlučila na operaciju kako bi se tumor uklonio. Tiktokerika je objasnila da je doktor pregledao njene dojke kada joj je savetovao da "preispita" operaciju jer ima "stvarno lepe grudi" te da će joj, ako se podvrgne operaciji, ostati ožiljci.

@uglynymph

Reply to @thelittleprinx

♬ original sound - paxton ??

"To je s*ksualno uznemiravanje, trebalo bi da bude u zatvoru i izgubi dozvolu za rad", napisao je neko, a Pakston je odgovorila da joj tada to nije tako delovalo, ali kada se sada priseti događaja, razmišlja isto kao osoba koja je napisala komentar.

Tiktokerka je naknadno otkrila kako je doktor bio znatno stariji i kako je komentarisao da su grudi koje trenutno ima jako lepe.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

00:11

ŽENE, UVEK PROVERAVAJTE OVO! Devojka saznala da ju je dečko PREVARIO i to na NAJLUĐI mogući način! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track