MLADA REKLA SVIMA DA JE OTKAZALA VENČANJE, A USLEDILE SU FOTKE NA MREŽAMA: Šokirala je i najbliže kada su otkrili RAZLOG!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MLADA REKLA SVIMA DA JE OTKAZALA VENČANJE, A USLEDILE SU FOTKE NA MREŽAMA: Šokirala je i najbliže kada su otkrili RAZLOG!

Žena -

Mlada je dva dana pre venčanja nazvala brata kako bi ga pitala za novac za svoju svadbu, a kada su je najbliži odbili, rešila je da otkaže venčanje.

"Mlada iz noćne more" koja je pokušala da navede članove porodice da joj daju po 10.000 funti (oko 11.500 evra) za troškove svadbe, a kada nisu prihvatili njene uslove, rekla je da sve otkazuje.

mlada, venčanje, svadba, venčanica
foto: Profimedia

“Platila sam za salu, fotografa, hranu, cveće i di-džeja, ali nisam znala da moram da platim pun iznos na dan venčanja. Mislila sam da mogu kasnije", navodno je rekla bratu i tražila da joj pozajmi novac. Još nekoliko minuta su razgovarali na telefon, da bi brat 10 minuta kasnije dobio poziv od jedne deveruše koja mu je rekla da je venčanje otkazano.

"Godinu dana kasnije Karen je na Fejsbuku podelila objavu 'Srećna prva godišnjica. Ne mogu da verujem da je već prošla godina. Evo fotki s venčanja'. Ispada da je Karen zvala sve članove porodice i zvala ih novac. Kada bi je odbili, ona bi im rekla da je venčanje otkazano", stoji u objavi anonimnog korisnika.

"Imala je malo venčanje i nešto veću zabavu kasnije. Njen brat, baka i nekoliko teta nisu bili pozvani. Deset godina kasnije još uvek im se žali što nisu bili uz nju na njen posebni dan", dodao je.

Mladino ponašanje šokiralo je ljude širom sveta.

venčanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/Reddit

Bonus video:

00:18

OPA! IZNENADNO VENČANJE? Kija sva u BELOM OTKRILA sve o Gospodinu PRAVOM! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track