Najnovije vesti

EKSPERT ZA NEGU LICA: Kako da instant smanjite crvenilo, naduvenost i ujednačite ten?
Foto: Promo

EKSPERT ZA NEGU LICA: Kako da instant smanjite crvenilo, naduvenost i ujednačite ten?

Žena

Nega lica osim kvalitetne kozmetike zahteva i redovnu masažu. Masaža lica nije nešto što se isključivo mora raditi u salonu da bi imalo efekta. Kod kuće takođe možete uraditi masažu, a evo i kako – pogledajte OVDE savet!

Jedna od najboljih masaža koju možete priuštiti svom licu jeste takozvana HLADNA MASAŽA! Ona je višestruko korisna za kožu, a radi se specijalnim hladnim rolerom i to kod kuće, samostalno i vrlo jednostavno. Hladni masažer pomaže da se iziritirana i crvena koža umiri, da se suze pore, a korišćenjem duži vremenski period utiče na to da se odloži pojava novih bora i smanji vidljivost postojećih.

Od čega je hladni masažer tako hladan? Hladni masažer se, zapravo, drži 15ak minuta u frižideru. Nakon toga se blagim pokretima, „valjanjem“ od dna ka gore, prevlači preko celog lica. Korisno je koristiti ga ujutru radi smanjenja naduvenosti i pripreme kože za kremu i/ili šminku, ali i uveče nakon što oslobodite kožu make up-a pred leganje u krevet.

Gde može da se kupi ovaj masažer? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Požurite da nabavite svoj primerak koji će vam koristiti godinama!

Hangar, hladni masazer
foto: Promo

Iako je prvenstveno namenjen za masažu lica, možete ga koristiti i na drugim delovima tela kako biste, na primer, smanjili crvenilo nakon depilacije na rukama i nogama.

Ono što je najbolje jeste što ne može da se potroši niti pokvari, pa tako možete ga koristite neograničeno. Jednom ga kupite i imate ga ceo život!

Gde može da se kupi ovaj masažer? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.690 rsd. Požurite da nabavite svoj primerak koji će vam koristiti godinama!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...