ŽENA MI SE VRATILA S POSLA I OTKRILA DA IMA AFERU: Šokirao sam se kad sam čuo sa kim, a sad hoće da nas TROJE budemo u VEZI!
Foto: Profimedia

ISPOVEST ANONIMNOG MUŠKARCA

ŽENA MI SE VRATILA S POSLA I OTKRILA DA IMA AFERU: Šokirao sam se kad sam čuo sa kim, a sad hoće da nas TROJE budemo u VEZI!

Žena -

Jedan čitalac obratio se savetnici za s*ks i veze zbog zanimljive bračne situacije.

Naime, njegova supruga ima ljubavnicu, kolegicu s posla te sad očekuje da će je on prihvatiti u njihov život. Par je u kasnim tridesetim, već je 12 godina zajedno i ima dvoje dece.

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

"Uvek sam se osećao voljeno i sigurno pa je ovo veliki šok za mene", priznao je muškarac. Posljednjih godinu dana supruga mu je duže radila, ali on to nije pripisivao ničem drugom osim poslu.

"Jedne noći došla je uzrujana s posla. Pretpostavio sam da se nešto dogodilo u kancelariji, ali onda mi je priznala da je zaljubljena u nekog drugog i da je sve 'prekovremene sate' provodila s novom ljubavi. Hteo sam da znam ko je on, a šokirao sam se kada mi je otkrila da se radi o 'njoj'. Dodala je kako ta kolegica sada želi da bude u vezi", napisao je.

seks
foto: Profimedia

Žena ga je pitala može li pozvati ljubavnicu kod njih kako bi porazgovarale o svom odnosu.

"Mislio sam da ću biti ljut, ali sam se iznenadio koliko mi se svidela. Prespavala je u našoj drugoj spavaćoj sobi i tamo su se neko vreme zadržale. Nakon toga ušla je u našu spavaću sobu i bilo je jasno da su upravo bile intimne. Nakon toga žena je bila na meni. Može li to dugoročno trajati s nas troje?", upitao je Deidre.

"Sumnjam. Da je ljubavnik vaše supruge muškarac, da li bi razmislio o njenom zahtevu? Pretpostavljam da ne bi. Tvoja žena želi sve. Vara te i zaslužuješ bolje. Recite ženi da ne želite da je delite. Kako bi sve to objasnila vašoj deci? Ona uništava vaš srećan porodični život", smatra savetnica.

par, krevet, odnosi, intima, brak, ljubav
foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun

Bonus video:

02:25

ODNOS BEZ DOSTOJANSTVA I VRŠNJAČKO NASILJE: Kakav je odnos društva prema obolelim od cerebralne paralize (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track