UPALA SAM U PAKAO PROSTITUCIJE: Previše KLIJENATA je moje TELO teško trpelo, BOLEST me pokosila, ali uspela sam da se SPASEM ovako
Foto: Printscreen/Instagram

potresna priča

UPALA SAM U PAKAO PROSTITUCIJE: Previše KLIJENATA je moje TELO teško trpelo, BOLEST me pokosila, ali uspela sam da se SPASEM ovako

Žena -

Ovo je zapravo vrlo tužna priča o mladoj ženi koja je, kaže, sama dopustila da se njeno telo pretvori u mašinu sa kojim su muškarci radili šta su želeli. Danas žali zbog toga i upozorava mlade devojke da to ne rade.

Sve je počelo kad je odlučila postati "Sugar Baby", odnosno našla je bogatog sponzora kome je pravila društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim "Sugar Daddy" i bila mu je stalna pratnja na putovanjima dve godine. Potom se odala klasičnoj prostituciji.

- U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.500 dinara) na sat i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam ja držala novac u ruci - ispričala je Mev Mun, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

- Tih 150 funti nije apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad ste navikli raditi za kikiriki, za tih 150 funti, to postaje neka navika - rekla je i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seksualnoj industriji uticala je sve negativnije na njenu sreću, ali nije želela odustati.

- Bila sam sve mršavija i mršavija. Dopuštala sam da moje samopoštovanje i dalje opada, dopuštala sam ljudima da mi čine sve gore i gore stvari - nastavila je.

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj uz opravdanje u svojoj glavi: "Barem to neće raditi drugim ženama". Situacija je svakim danom postajala sve lošija, a ona kao da je imala neku blokadu u glavi. Živela je više kao mašina, nego kao ljudsko biće.

Mev Mun
foto: Printscreen/Instagram

- Znala sam tokom dana uzeti više klijenata nego što bi moje telo moglo da podnese, a zatim to isto radila šest ili sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim - prisetila se.

Krajem 2019. godine oboljela je od upalne bolesti karlice, infekcije gornjeg dela reproduktivnog sistema - vrata materice, tela maternice, jajovoda i jajnika.

Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centru Londona koji je morala plaćati. Sve više je, kaže, mrzela svoj život.

Znala je da nešto mora promeniti, dok još ima snage. Najprije je otišla na duhovno vođenje, a potom je napustila London i zaklela se sama sebi da više nikad neće prodavati svoje telo.

Nakon toga je pokrenula Instagram stranicu, sopstveni Jutjub kanal, TikTok i Spotifaj. Tamo upozorava mlade žene na opasnosti prostitucije, koja osobu na kraju uništi psihički, fizički i duhovno. Kaže kako to nije vredno brzo zarađenog novca.

- Znam da se ova logika može odnositi na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik - klijent). Verujem da sa klijentom delite deo duše kad imate polne odnose. Vi uzmete delić njihove duše, a oni deo vaše - nastavila je.

Upozorila je kako prostitucija na mlade devojke može ostaviti teške traume, razviti PTSP i onemogućiti ih da u budućnosti imaju normalan odnos sa partnerom sa kojim su u ozbiljnoj vezi.

- I zasigurno će vaš odnos sa vlastitim telom biti poremećen čim svoje genitalije i svoja intimna područja pretvorite u robu koja se može kupiti i iskoristiti - dodala je.

- Vaše telo je neprocenjivo i najverniji je prijatelj kog ćete ikada imati. Razmislite o tome, biste li prodali svoju najbolju prijateljicu prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti pa da sat vremena sa njenim telom radi što želi i seksualno ga iskorišćava. Najverovatnije to ne biste napravili, jer novac toga nije vredan - zaključila je.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

03:27

RADE ŠERBEDŽIJA DELI KADAR SA SVETSKIM GLUMCIMA! Glumac se javio iz Engleske, a evo šta je poručio i sa kim je NAZDRAVIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track