SREĆA I POZITIVNE VIBRACIJE: Ovih 5 nežnih boja unose radost u vaš dom, dolazi posebna ENERGIJA!
Foto: Profimedia

SAVET

SREĆA I POZITIVNE VIBRACIJE: Ovih 5 nežnih boja unose radost u vaš dom, dolazi posebna ENERGIJA!

Žena -

Energija koju unosimo u svoje domove uveliko zavisi od boja naših zidova. Svaka boja pokreće određenu emociju i radost s kojima je važno povezati se.

Ovih pet boja u vaš dom će uneti radost i pozitivu.

1. Bledo roza

Ova boja ulepšaće vam svako jutro. Sigurno će vam izmamiti osmeh čim se probudite i otvorite oči. To bi vam moglo ulepšati raspoloženje i ulepšati dan.

stan, soba, dom, kuća
foto: Profimedia

2. Lila

Za miran um i opušteno okruženje, lila je boja koja vam treba. Suptilna ljubičasta nijansa ima vrlo smirujuća svojstva i izvrsno se slaže s bilo kojim delom nameštaja.

lila, soba, stan, kuća, dom
foto: Profimedia

3. Pistaći zelena

Za ljubitelje prirode koji vole biti na otvorenom, ova zelena je savršen izbor boje. Ova boja pružiće vam pozitivnu energiju koju vam i priroda može pružiti. Uz nju, imaćete osećaj kao da ste u prirodi, smiriće vas i opustiti.

zelena, soba
foto: Profimedia

4. Nežna žuta

Suptilni i nežni ton žute boje savršen je izbor za srećne vibracije. To čini vašu sobu osvetljenom i dobro se uklapa s dekorom. Vaš dom će učiniti srećnim i veselim mestom punim sunca i sreće.

devojka, žena, haljina, soba, mobilni telefon
foto: Profimedia

5. Svetlo plava

Još jedna boja koja vašoj kući može dodati šarm. To je boja mira i smirenog uma. Ova boja pružiće vam prirodnost i smirenost te ćete uz nju biti energičniji i produktivniji.

Kuća, Soba
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track