POTPUNI STRANAC STAVIO JOJ PORUKU NA STO DOK JE BILA NA DEJTU: Beži, devojko! Budi sigurna! Sa svima je podelila ČUDNU PRIČU
Foto: Printscreen/Twitter, Profimedia

NIJE NI SLUTILA

POTPUNI STRANAC STAVIO JOJ PORUKU NA STO DOK JE BILA NA DEJTU: Beži, devojko! Budi sigurna! Sa svima je podelila ČUDNU PRIČU

Žena -

Neznanac je jednoj devojci poslao upozorenje o dečku s kojim je bila na sastanku dok je on bio u toaletu nakon što je seo pored njih u lokalnom kafiću, piše Mirror.

Jednog muškarca na društvenim mrežama nazivaju herojem nakon što je pritekao u pomoć ženi koja je sedela kraj njega.

Hadia je podelila svoje nezgodno iskustvo na internetu te je pokazala i poruku koju joj je muškarac iz kafića uručio dok je njen nesuđeni dečko bio u toaletu.

muvanje, flert, par, restoran, dejt, sastanak, osmeh, crveno, crvena haljina, paž
foto: Profimedia

Poruka je uskoro postala viralna, a mnogi su pohvalili čoveka koji je brzo razmišljao što je preuzeo inicijativu da je upozori bez da napravi scenu.

"Juče sam popila kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, jedan gej dečko, koji je sedeo iza mene, dodao ovu poruku", napisala je Hadia, a poruka je glasila: "Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna, devojko".

"Ne mogu a da se ne zapitam koliko su te zastave bile jarko crvene da ih je primetila potpuno nepoznata osoba da ti je napisala poruku upozorenja", glasila je jedna od njih.

"Bile su žarke poput mojih crvenih noktiju", odgovorila je Hadia koja se nikada više nije videla sa dečkom.

poruka, Hadia
foto: Printscreen/Twitter

Kurir.rs/K.Đ/Mirror

Bonus video:

06:15

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track