ZA BAŠTU, TERASU, KAFIĆ/RESTORAN: Set za vodenu maglu za prijatnije letnje dane i večeri!
Foto: Promo

ZA BAŠTU, TERASU, KAFIĆ/RESTORAN: Set za vodenu maglu za prijatnije letnje dane i večeri!

Žena -

Neka vam boravak napolju tokom leta bude prijatan koliko god da je toplo – pogledajte OVDE set za vodenu maglu koji će vam to i omogućiti.

Odlčna stvar koja se samostalno montira i koja sjajno rashlađuje bilo da sedite u bašti, na terasi, bilo da ste vlasnik kafića/restorana/kluba, pa želite da svojim gostima učinite boravak prijatnim. Zdravije je i prijatnije od sedenja u zatvorenom prostoru pod klimom!

Prskalice koje se kače na crevo su malene i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara magla. Na taj način vas voda koja izlazi fino rashladi, a ne okupa kao da vas je neko pljusnuo kofom vode.

Održavajući vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe suzbija prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim bubicama.

Poručite već danas svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite i narednih godina – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

Komplet sadrži:

  • crevo od 10 metara
  • 10 prskalica koje se montiraju na crevo
  • 1 priključak za dvorišnu slavinu
Hangar
foto: Promo

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite i narednih leta koja su pred vama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track