AKO JE RAZVEDENA ŽENA RASPUŠTENICA, ŠTA JE ONDA RAZVEDENI MUŠKARAC: Devojka iz Srbije postavila ovo pitanje, a odgovori su HIT!
Foto: Shutterstock

urnebes

AKO JE RAZVEDENA ŽENA RASPUŠTENICA, ŠTA JE ONDA RAZVEDENI MUŠKARAC: Devojka iz Srbije postavila ovo pitanje, a odgovori su HIT!

Žena -

Na Tviteru se povela zanimljiva diskusija na jedno veoma prosto i jednostavno pitanje.

Ako je razvedena žena raspuštenica, šta je onda razvedeni muškarac?

Devojka koja je postavila ovo pitanje je dobila mnogo zanimljivih odgovora od kojih su mnogi veoma duhoviti jer se srpski Tviter baš potrudio što se odgovora tiče.

- Raspuštenik, onaj ko se raspustio. Eh, sad na koliko, stvarno ne znam koliko mu traje raspust - napisala je jedna Tviterašica.

- Možda razvedenko - šali se drugi korisnik.

Odgovori su se nizali. "Nit opran, nit oplegan", "Raspuštin", "Sam svoj majstor", "Od tog raspuštenica uvek mi se prevrtalo sve u utrobi. I dok sam bila udata. Nisam raspuštenica, već sam jedna srećna žena", "Previše je nežno raspuštenko, čak i simpatično, u odnosu na raspuštenica. Možda raspusnik bolje zvuči", "Razvedeni muškarac u najvećem broju slučajeva je magare", zatim "Napuštenko".

Bilo je i komentara da je on "srećan" i da se "dozvao pameti", pa se logično postavlja da žena nije raspuštenica, već srećnica i da je konačno shvatila. Odgovori su varirali od smešnih do sarkastičnih.

Neko je jednostavno na kraju napisao - "samac".

Aleksandri se svideo sledeći odgovor i nazvala ga pobedničkim.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

TELO KAO AVION! Dušica Jakovljević zavodila KAMERU, iz kupaćeg izvirila SKRIVENA tetovaža: Voditeljka pokazala kako UŽIVA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track