PREBRZO ME PREBOLEO: Devojka posle raskida napravila dečku HAOS od života! svaka devojka bežala od njega, a nije ni znao zbog ČEGA
Foto: Profimedia

ISPOVEST

PREBRZO ME PREBOLEO: Devojka posle raskida napravila dečku HAOS od života! svaka devojka bežala od njega, a nije ni znao zbog ČEGA

Žena -

Raskidi su posebno teški kada shvatite da je vaša bivša polovina brzo krenula dalje i traži osobu koja će vas zameniti.

Upravo to se dogodilo jednoj ženi koja je otkrila da je njen bivši dečko ubrzo nakon raskida počeo s traženjem partnerke na internetu. Ona je odlučila da mu se osveti, a njen potez podelio je korisnike Tvitera.

"Kada smo raskinuli još uvek sam imala pristup njegovom Gugl kalendaru. Brzo je počeo s upoznavanjem preko interneta i u kalendar bi unosio dejtove s korisničkim imenima devojaka sa stranice. Pronašla sam njihove profile i rekla bih im da je u braku", napisala je anonimna devojka koja je svoju priču.

Objava je skupila 550 lajkova, no njena se sitničavost nije svima svidela.

"Zašto si to učinila? Ako ste raskinuli zašto te zanima s kim je? Samo nastavi sa svojim životom", "Zabavno je dok ne obrneš rodne uloge u priči, a onda sve postaje jezivo, baš kao što si ti", "Izbegao je metak", samo su neki od komentara.

devojka, tužna, nesrećna
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Bonus video:

06:15

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track