NARUČILA ODELO PREKO INTERNETA, PA OSTALA BEZ TEKSTA: Umesto da u njemu izgleda provokativno, sad joj se svi smeju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ taliawebb8

ŠOK!

NARUČILA ODELO PREKO INTERNETA, PA OSTALA BEZ TEKSTA: Umesto da u njemu izgleda provokativno, sad joj se svi smeju! (VIDEO)

Žena -

Talija Veb nedavno je obavila online šoping i naručila zeleno odelo iz limitirane kolekcije napravljene u kolaboraciji sa jednom influenserkom.

Sve zajedno je platila 68 funti odnosno malo manje od 9.500 dinara, pa je za taj iznos očekivala kvalitetno odelo i naravno, da je isto kao ono na fotografijama.

Kada je odelo stiglo na kućni adresu, Talija je shvatila da očekivanja nisu ispunjena. Snimila je isprobavanje za TikTok i nasmejala sve korisnike kada je pokazala fotografiju s interneta.

Naime, ona je napisala da je ne veruje da će peglanje pomoći, a s obzirom na to da je njena objava brzo postala viralna, pa je čak došla i do pomenute influenserke koja joj je napisala komentar da samo treba da ga opegla, sa čim su se složili i drugi korisnici.

Čini se da je ipak bila u pravu, jer Talija u jednom od narednih video nosi upravo to odelo.

@taliawebb8

?????? surely not… do think an iron would help! Follow my insta _taliawebb ? ##foryoupage ##trending ##fyp

♬ original sound - Madeline

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:18

KAJA U ISTOM TRENUTKO SLOMLJENA I PONOSNA: Ispratila ćerku Nikolinu u BELI SVET pa se od nje oprostila potresnim rečima (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track