SEKA TE ČEKA! Još malo pa nestalo - prijavi se i ugrabi neko od poslednjih mesta u svom novom omiljenom kulinarskom takmičenju!
Foto: Kurir

SEKA TE ČEKA! Još malo pa nestalo - prijavi se i ugrabi neko od poslednjih mesta u svom novom omiljenom kulinarskom takmičenju!

Zabava -

Kulinarski spektakl Majke i Snajke je uveliko u pripremi. Snimanje je u toku, ali to ne znači da su prijave završene! Iako se približavamo kraju kastinga, produkcija poziva sve zaintresovane da iskoriste poslednju priliku i prijave se! Vremena je ostalo malo- ali dovoljno da možda baš TI postaneš novi pobednik kulinarskog spektakla!

Naša draga Seka se posebno raduje! Prvenstveno da upozna nove kandidate, ali i da nauči po neki novi trik od Raše! Ovo je jedinstvena prilika da kuvaš u društvu jedna od najvećih srpskih pevačkih zvezda i jednog opakog masteršefa!

Seka Aleksić
foto: Kurir

Vredne nagrade nas očekuju na dnevnom i nedeljnom nivou, a glavna nagrada je PORODIČNA VIKENDICA - ključ u ruke na željenoj lokaciji! Ovakva prilika se ne propušta, zato se PRIJAVI i uživaj u druženju sa Sekom i Rašom i osvoji vredne nagrade!

Majke, snajke, sinovi ne oklevajte - PRIJAVITE SE!

Gledamo se od jeseni na Kurir TV-u!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track