OTAC JE VARAO MAJKU SA MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Brutalno raskrinkala preljubnike, a ovo je stvari učinilo još BIZARNIJIM! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/ diana.j.t

ŠOK!

OTAC JE VARAO MAJKU SA MOJOM NAJBOLJOM DRUGARICOM: Brutalno raskrinkala preljubnike, a ovo je stvari učinilo još BIZARNIJIM! VIDEO

Žena -

Jedna devojka na TikToku otkrila je kako se osećala kada je saznala za očevu preljubu, ali to nije bilo sve. Naime, njenu majku varao je sa ćerkinom najboljom prijateljicom, prenosi Mirror.

Dijana je u videu objasnila kako je njena porodica imala restoran u kom je ona radila tokom srednje škole, uz svoju bivšu najbolju prijateljicu Gretčen.

"Nisam imala puno prilika za sklapanje prijateljstava osim na poslu, što objašnjava zašto mi je bila jedna od najboljih prijateljica iako je bila tri godine starija od mene. Gretčen i ja bile smo jako bliske jer smo stalno radile zajedno. U jednom trenutku mislila sam da je zaljubljena u mene i odbila sam je pa je odlučila da okuša sreću sa mojim ocem", objasnila je 23-godišnja TikTokerka.

Njena majka saznala je za preljubu, no nije imala pojma ko je druga žena.

@diana.j.t

Reply to @alanakikyo humor is my coping mechanism <3 #36SecondsOfLightWork

♬ original sound - diana.j.t

"Znala sam da moj tata vara mamu pre nego što sam saznala s kim. Moja majka je prva saznala i naterala ga da nam kaže šta je uradio", dodala je Dijana.

Nakon nekog vremena primetila je očigledne znakove i shvatila da je njen otac u vezi s njenom najboljom prijateljicom.

"Moja majka je došla na posao i počela da se dere na tu ludaču pred celim restoranom. Uprkos njenom trudu, preljubnici uvek varaju te su i nakon toga nastavili da se viđaju", poručila je TikTokera.

Dijana je zatim pokazala fotografiju svoje majke i rekla: "Možete biti prelepi, ali ako žele da varaju, onda žele da varaju".

Na kraju je potvrdila da je ova bizarna priča ipak dobila srećan kraj. Naime, majka joj se preudala i nikad nije bila srećnija.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:20

TROBOJKE SE VIJORE NA SAVSKOM TRGU: Počelo okupljanje građana povodom proslave SRPSKOG JEDINSTVA KURIR TELEVIZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja