02:42

POZNATA KREATORKA OTKRILA KAKO DA UVEK IZGLEDATE KAO OD MILION $: U ovome ćete svakog dana biti moderne i sređene BEZ GREŠKE

želja svake žene

POZNATA KREATORKA OTKRILA KAKO DA UVEK IZGLEDATE KAO OD MILION $: U ovome ćete svakog dana biti moderne i sređene BEZ GREŠKE

Žena -

Poznata kreatorka Biljana Tipsarević nedavno je dobila nagradu za kreatora godine, a u jutarnjem programu Kurir televizije damama je otkrila koji su to modeli koji će svakoga učiniti da izgleda moderno i sređeno u svakom trenutku.

- Definitivno treba sebi život pojednostaviti. Ja sam uvek bila poornik odela koji se tako lako kombinuju uvek, to je nešto što svaka devojka treba da ima u svom ormaru i da ne razmišlja da li je to crna majica uz pantalone, sako uz dobre farmerke, uvek ste spremni. Sada kada je ovako zazimilo ovih dana neophodan je dobar kaput - kaže poznata kreatorka.

Biljana Tipsarević
foto: Kurir televizija

Ipak, da bi stajling bio potpun najvažnija je energija kojom ste okruženi.

- Da li sijalo sunce, a atmosfera oko vas loše, ništa ne vredi. Moj favorit za jesen je kaput, nešto što je svima nama neophodno, kao i jako dobro skrojeno odelo.

Osim što prilikom dizajniranja polazi od toga šta se bolje uklapa u boju kose, Biljani je jako važno i da modeli odgovaraju svakoj figuri. Definitivno su odela nešto što je nepogrešiv izbor za svakog - naglasila je poznata kreatorka.

Biljana Tipsarević
foto: Kurir televizija

- Dobar sako i pantalone je vanvremenska elegancija. To je nešto u šta vredi ulagati i nešto što se ponavlja iz sezone u sezonu - kaže Tipsarevićka.

Svaka devojka može da se sredi a da izgleda kao od milion dolara, u zavisnosti od toga koliko joj je to važno, naglasila je kreatorka.

Biljana Tipsarević
foto: Kurir televizija

- Nije svakome važna moda, a opet mislim da su devojke i žene željne da zasijaju i da se više sređuju. Opet kažem, dovoljan je samo jedan dobar komad i da budete kreativni, pa da svako izgleda dobro - kaže Biljana Tipsarević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:50

SA OVIM TRIKOVIMA U ŠMINKANJU IZGLEDAĆETE KAO HOLIVUDSKA DIVA! Potrebna SAMO 4 proizvoda, a jedna stvar STROGO mora da se izbegava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track