04:50

SA OVIM TRIKOVIMA U ŠMINKANJU IZGLEDAĆETE KAO HOLIVUDSKA DIVA! Potrebna SAMO 4 proizvoda, a jedna stvar STROGO mora da se izbegava

saveti

NAJPOZNATIJI SRPSKI ŠMINKER OTKRIO KAKO DA IZGLEDATE KAO HOLIVUDSKA DIVA! Potrebna SAMO 4 proizvoda, a jedan STROGO da se izbegava

Žena -

Najpoznatiji srpski šminker, Bojan Vukadinov u praksi je na Kurir televiziji pokazao kako treba da izgleda naš mejkap i koje stvari tokom šmikanja treba da izbegavamo.

Bojan Vukadinov
foto: Kurir televizija

- Maksimalno 15 minuta treba za dnevnu šminku. Dovoljno je 4 proizvoda, postoji dosta dobrih i loših primera na društvenim mrežama. Naveo bih da Dunja Jovanić taj svakodnevni mejkap izvodi super, ona je primer umerene i svedene šminke. Pre šminke treba staviti serum za hidrataciju, ne treba stavljati prajmere jer oni samo još više zapuši pore na licu. Stavljamo potom BB kremu, ne puder, jer je ona za dnevno svetlo. Nema potrebe da se naglašava tekstura kože i proizvoda koji je nanet. Obavezno kad se bira BB krema, treba da se izabere krema sa SPF-om. Treba se koristiti tonirani labelo, kremasto i sjajno, ali devojke su masovno lude sad za mat ruževima - rekao je Vukadinov.

Bojan Vukadinov
foto: Kurir televizija

Da li uvek moramo da dajemo basnoslovne cifre na šminku?

- Svako ko ima estetski smisao može da uz svaki proizvod napravi čudo na svom licu. Cena proizvoda nema nikakvu ulogu kada je u pitanju efekat. U podeli samog mejkap-a postoji podela. Podela za svaja pojavljivanja, dnevna šminka i sa druge strane scensku šminku i večernju. Uvek postoje te gradacije kada je u pitanju sam efekat - kaže Bojan.

Bojan Vukadinov
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:37

NAJMANJE 5 GODINA MLAĐE NAKON OVIH TRETMANA! Dr Tamara Todorović objasnila kako da zaustavimo i usporimo STARENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track