NE MOGU DA PODNESEM SVOG MUŽA, ALI NE ŽELIM DA SE RAZVEDEM: Prestali su da budu intimni, a onda mu je u telefonu našla OVO!
Foto: Profimedia

ispovest

NE MOGU DA PODNESEM SVOG MUŽA, ALI NE ŽELIM DA SE RAZVEDEM: Prestali su da budu intimni, a onda mu je u telefonu našla OVO!

Žena -

Anonimna žena požalila se da joj nedostaje joj intima i muškarac kakav je njen muž nekada bio, ali ne zna kako da promeni situaciju.

problem, tužna, žena, spavanje, san, krevet, usamljena
foto: Profimedia

-Nisam sigurna zašto sam više sa svojim partnerom. Imamo sina od pet godina, ali otkako se rodio, možemo na jednu ruku izbrojati koliko smo puta bili intimni - napisala je jedna žena za "The Sun".

Nekoliko puta ga je uhvatila kako gleda pornografiju na svom telefonu, a ako pokuša da razgovara sa njim o tome, naljuti se i postaje nasilan.

- Udario me je mnogo puta, ali još uvek želim da budemo zajedno. Ne razumem što se promenilo. Osećam se tako odbojno, ali isto tako ne želim biti ta koja će nas razdvijiti, zbog našeg sina - nastavila je.

- Vaš sin je glavni razlog zašto bi trebalo da prekinete s ovim muškarcem. Dete koje odrasta u nasilnoj kući time će nesumnjivo biti oštećeno. Ovo nije ljubav. Vaš je partner fizički i emocionalno nasilan. Zaslužujete bolje - odgovorila joj je Deidre.

erektilna disfunkcija, muškarac, muškarci, problem
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:52

POSLEDICE KORONA VIRUSA NA MENTALNO ZDRAVLJE DECE: Roditelji zabronuti, situacija gora nego pre korone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track