KO PLAĆA RAČUN NA PRVOM DEJTU? Marina se ponudila da da novac za SVOJ DEO, a njegov odgovor je RAZBESNEO sve žene! (VIDEO, ANKETA)
Foto: Printscreen/Instagram/marina_in_dubai

šta vi mislite?

KO PLAĆA RAČUN NA PRVOM DEJTU? Marina se ponudila da da novac za SVOJ DEO, a njegov odgovor je RAZBESNEO sve žene! (VIDEO, ANKETA)

Žena -

Ruskinja koja se na TikToku predstavlja pod imenom "Marina u Dubaiju" objavila je video na ovoj društvenoj mreži u kome je opisala svoje iskustvo sa, kako kaže, muškarcima iz Evrope.

Kako je objasnila u videu, dečka je upoznala na Tinderu, a vrlo brzo je usledio i izlazak na večeru.

- Sebi je naručio odrezak, salatu, prilog, predjelo i par čaša crvenog vina. Ja sam naručila samo malu salatu i koktel. Stigao je račun i naravno, pitala sam ga da li želi da i ja učestvujem u plaćanju. Planirala sam, logično, da ako pristane, platim ono što sam pojela, ali on je mrtav-hladan tražio da podelimo račun - kaže zgrožena Marina.

- Rekla sam mu "Nema šanse! To ne dolazi u obzir, da platim toliki ručak, a pojela sam samo salatu i koktel - kaže ona u snimku.

- Devojko, muškarac treba da plati sve i uz to da se pojavi sa poklonom jer si odvojila vreme za njega - napisala joj je jedna komentatorka.

- To je Evropa, oni tako funkcionišu - pretpostavlja druga devojka.

- Moje pravilo je da ja ne plaćam ništa. Tačka. Muškarac mora da bude muškarac, ako traži da ja platim, onda mi je prijatelj i nikad mi neće biti dečko - pišu devojke.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track