POSLE DEJTA SE PROBUDILA SAMA U NJEGOVOM STANU: Ostavio cedulju sa porukom da je OŽENJEN i da POSTAJE OTAC, njen broj je BLOKIRAO!
Foto: Profimedia

ŠOK!

POSLE DEJTA SE PROBUDILA SAMA U NJEGOVOM STANU: Ostavio cedulju sa porukom da je OŽENJEN i da POSTAJE OTAC, njen broj je BLOKIRAO!

Žena -

Devojka koja je želela da ostane anonimna, podelila je svoju priču o najgorem dejtu na kom je bila.

Ova 20-godišnjakinja prsetila se dejta s jednim, na prvu loptu normalnim mladićem, s kojim je otišla na večeru. Sve je bilo u redu, a onda je u jednom trenutku rekao da bi trebalo da krenu. Počeo je da se ponaša vrlo čudno, bio je, kako kaže, nekako uznemiren, prenosi "The Sun".

par, veza, sastanak, prvi sastanak, dejt
foto: Profimedia

Rekla je da će otići sama kući, ali je on insistirao da je vozi i to kod sebe.

- Došli smo kod njega, pokušavao je da me odvuče u krevet, ali je sve vreme ćutao. Rekla sam mu da bih otišla da spavam ili da me odveze kući. Zaspali smo, ali sam se brzo probudila i shvatila da je nestao - priča djevojka.

Poslala mu je poruku, ali je ubrzo shvatila da nije otišla, jer ju je mladić blokirao. Ustala je i videla porukicu u kuhinji. Napisao je da je oženjen i da mu se supruga porađala dok su oni bili na dejtu. Zato je bio tako uznemiren i jednostavno je morao da ode.

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

- Evo, zato treba dobro da proučite nekoga i malo kopate po internetu da saznate više informacija o osobi s kojom idete na dejt. Nije imao prsten, u kući nije bilo nikakvih fotografija... Kako sam mogla da znam da je oženjen?

Na pitanje da li zna njegova supruga za nju, devojka je samo rekla da je supruga svesna njegovih afera sa strane, ali da joj očito to ne smeta.

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

00:08

AKO NAM DETE BUDE RUŽNO, OSTAVIĆE ME! Barbara šokirala Darka, pevač odmah javno zakukao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track